یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
18 سالگی گرفتم. همون موقع هم نشستم. ولی اون ترس اولیه طبیعیه خب. با تمرین بر طرف می شه. نترس. برو. از مسیرای خلوت شروع کن تا دستت عادت کنه. عکس العملات خوب بشه. ترس مهم ترین عامل رانندگی بده.
اصلا نترس هیچی نیست من گواهینامه گرفتم دوسال بعدش جور شد ماشین خریدم فکر میکردم یادم رفته ولی راحت نشستم تو ساعتای خلوت برو بیرون تا یاد بگیری و راه بیفتی اگه فکر میکنی یه چیزایی رو یادت رفته با ماشین خودت برو کلاس بگیر مربی راهنماییت کنه
یه ده جلسه با یه نفر حرفه ای ک درصورت مشکل کنترل کنه برو جاهای خلوت بعد کم کم برو جاهای شلوغ .منم اون طور بودم الان ب خودم می خندم رانندگی خوب شده آی لایی می کشم ها می رم شهرستان همه جا .آها ی چیزی هم بگم پن خیلی می ترسیدم ی خانوم مومن بهم گفت تو کاری ک میترسی همیشه ذکر یا علی یا عظیم خیلی بگو کمکت میکنه