2777
2789

من خودم حدود ۱۰ ساله گواهینامه دارم ولی میترسم رانندگی کنم . 

خواستم راهنمایی کنید تا بر ترسم غلبه کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر و حاري من باهم رفتن بگيرن يكي سي سال يكي٥٠ سال مادرشوهرم گرفت جاريم ٥ بار افتاد اخرشم نرفت نگرفت ول كرد 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂

18 سالگی گرفتم. همون موقع هم نشستم. ولی اون ترس اولیه طبیعیه خب. با تمرین بر طرف می شه. نترس. برو. از مسیرای خلوت شروع کن تا دستت عادت کنه. عکس العملات خوب بشه. ترس مهم ترین عامل رانندگی بده.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

باید شروع کنی به تمرین

رانندگی فقط با تجربه راه میوفته

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

اصلا نترس هیچی نیست من گواهینامه گرفتم دوسال بعدش جور شد ماشین خریدم فکر میکردم یادم رفته ولی راحت نشستم تو ساعتای خلوت برو بیرون تا یاد بگیری و راه بیفتی اگه فکر میکنی یه چیزایی رو یادت رفته با ماشین خودت برو کلاس بگیر مربی راهنماییت کنه 

یه  ده جلسه با یه نفر حرفه ای ک درصورت مشکل کنترل کنه برو جاهای خلوت بعد کم کم برو جاهای شلوغ .منم اون طور بودم الان ب خودم می خندم رانندگی خوب شده آی لایی می کشم ها می رم شهرستان همه جا .آها ی چیزی هم بگم پن خیلی می ترسیدم ی خانوم مومن بهم گفت تو کاری ک میترسی همیشه ذکر یا علی یا عظیم خیلی بگو کمکت میکنه