2777
2789
عنوان

چرا کسی میدونه

54 بازدید | 11 پست

چرا من هر کاری از هرلحاظی هر زمانی باهرکسی با هرچیزی در هر جایی در هر موقعیتی در هر لحظه، ک میکنم موفق نمیشم وبهم میریزه کلی میجنگم تلاش می‌کنم دعاها میکنم خیلی نذر میکنم خیلییییی توکل دارم خیلی ولی حرکت خودمو هم میکنم ولی از هرلحاظ عقبم، هر حاجتی میخام نمیده خدا، موفق نشدم در هیچ زمینه ای، افسرده شدم، ناامید شدم، سالهاست اینجوریم، ولی چ کنم؟ چرا خدا دعاگو مستجاب نمیکنه. چرا کنم نمیکنه؟ چرا یبار نشد بگم نتیجه تلاشم شد وخوب شد، چرا همش گنده، خیلی خیلی اتفاق هست نمخام مو.ب مو توضیح بدم ولی مطمئن باشید هرلحاظ بوده ومردم هم ک میخان کمکم کنن مردم خيير میگن باش واینا بعد یهو غیب میشن، مثلا تو جاهای دیگه ب خانوادم کمک کردن ولی من ن، چرا نمیدونم یعنی همه جااااا، سالها عا میکنم خداروشناختم ولی بازم حاجاتمو نداد، تو درسم موفق نشدم تو کارم موفق نشدم ازدواج هیچکس نمیاد خاستگاری، خانواده افتضاح، رفاقت افتضاح و.... کمک کنید لطفا دلگرمم کنید نیازتون دارم❤️

نمیدونم عزیزم . من اصلا کار این دنیا رو نمی فهمم .

وقتی صدت رو گذاشتی و نشده، یا راه رو اشتباه رفتی یا تقدیر بوده .

حتما حکمتی داره 

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

نمیدونم عزیزم . من اصلا کار این دنیا رو نمی فهمم .وقتی صدت رو گذاشتی و نشده، یا راه رو اشتباه رفتی ی ...

اینو میگم ولی واقعا یه لحظاتی میاد دوس دارم یه روز خوشحال باشم درکنار لاقل یه چیزی از چیزایی ک دوس دارم، تو یه جا موفق شم، هزار بار مسیرو برگشتم هزار بار توبه کردم، نمیدونم نمیدونمممممممممم😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو میگم ولی واقعا یه لحظاتی میاد دوس دارم یه روز خوشحال باشم درکنار لاقل یه چیزی از چیزایی ک دوس د ...

می فهمم چی میگی. 

یه حسیه انگار همه جمع شدن موفقیت بین اونا توزیع شده.  

به تو که می خواست برسه گفتن تموم شد .

خودمم بعضی اوقات اینجوری فکر می کنم هی میگم نباید به شانس اعتقاد داشت ولی بعضیا انگار راه براشون هموارتره . با اینکه اندازه ما سختی نکشیدن یا تلاش نکردن و ایمان نداشتن.

اینو میگم ولی واقعا یه لحظاتی میاد دوس دارم یه روز خوشحال باشم درکنار لاقل یه چیزی از چیزایی ک دوس د ...

شاید همین الانم موفقی فقط دستاورد های خودتو کوچیک میبنی.دستاورد های بقیه رو بزرگ.

خير متاسفانه.. خیر

از کجا میدونی ؟

من همیشه به خودم نگاه میگنم بقیه میگن وضعیتت خوب نیست .

ولی اونا که زندگی منو ندیدن ، توی مغزم که نبودن ، درد هایی که من کشیدم رو نکشیدن .

یک کلام منو درک نکردن .شاید هر کی جای شما یا جای من بود تصمیمات بدتری می‌گرفت.  تسلیم می شد و دیگه ادامه نمی داد .

همین که ادامه دادیم خودش یک دستاورده

به نظرم به شانسه . انگار از همون لحظه که متولد شدن همه چی داشتن . خوشگلی خانواده پولدار و هوش و ...

هیییییییی بله دقیقا، اومدن موقعیت خوب داشتن، ظاهر خوب، ارتباطات خوب خانوادشون، خوب زندگی کردن، تو هر دوره‌ای، من که ن بچگی کردم، ن کودکی  ن جوونی، ن چیزی، هیچی همشون درد بود، درد بزرگتر از طاقتم، دعا مردن چرا نتیجه نمیده دیگه.؟ اخییی

از کجا میدونی ؟من همیشه به خودم نگاه میگنم بقیه میگن وضعیتت خوب نیست .ولی اونا که زندگی منو ندیدن ، ...

اینجاش من خیلی دختر قوی بودم، آره خیلی جاها اصلا تعجب میکردن مردم، بااینکه فقط 6درصد داستان رو میگفتم بهشون، خیلی قوی بودم، ولی اثرات بد روحیه ای مونده، دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه، هیچی معنا نداره، چیز خوب بیاد میگم نکنه اشتباهی شده یا قراره ب مصیبت تبدیل بشه.. نمیدونم حیرانم 

اینجاش من خیلی دختر قوی بودم، آره خیلی جاها اصلا تعجب میکردن مردم، بااینکه فقط 6درصد داستان رو میگفت ...

چیز های خوب میاد 

تو دختر قوی هستی