2789
عنوان

دشمن یک زن کیست

220 بازدید | 18 پست

خود زنان دشمن یک دیگرن یک دیگر رو آزار می‌دهند یکدیگر رو شماتت میکنن یک دیگر رو قضاوت می‌کنند و مرد سالار اند و قوانین مرد سالاران رو قبول دارند پشت هم رو خالی میکنندو غیبت می‌کنند از هم مدام ایراد می‌گیرند و تمسخر  میکنن و... زنانی باشیم که باقی زنان کنارمان احساس امنیت  کنند

خودشون

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مسخره‌تر از حمایت از همجنس وجود نداره!

به شخصه عزیزترین شخصی که هم‌جنسیت هم هستیم با یک غریبه‌ی غیرهم‌جنس اختلاف و نزاعی داشته باشند به هیچ وجه حاضر نیستم حمایت نابجایی ازش داشته باشم و اگر حق باهاش نیست ازش جانبدارانه دفاع کنم!

مسخره‌تر از حمایت از همجنس وجود نداره!به شخصه عزیزترین شخصی که هم‌جنسیت هم هستیم با یک غریبه‌ی غیرهم ...

منظورم بجاست نه مواردی  مثل قتل و دزدی و دعوا ها ودرگیری های بیخوده

احسنت👏👏

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

منظورم بجاست نه مواردی مثل قتل و دزدی و دعوا ها ودرگیری های بیخوده

اگر حق کسی ضایع شده باشه هم ما از بابت اینکه جنسیتش چیه ازش دفاع نمی‌کنیم؛ از بابت مظلوم واقع شدن ازش دفاع می‌کنیم.

پس اینکه زن از زن یا مرد از مرد دفاع کنه، موضوعیت نداره‌.

اگر حق کسی ضایع شده باشه هم ما از بابت اینکه جنسیتش چیه ازش دفاع نمی‌کنیم؛ از بابت مظلوم واقع شدن از ...

ببخشید من بازم با شما برخورد کردم نمیتونم جواب ندم..شما خانمی؟یا اصلا متوجه بحث هستین؟منظور استارتر اینه همدیگه رو قضاوت نکنیم به هم خیانت نکنیم و... نمیدونم علت مخالفتتون چیه

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

چه جالب .آخرشم تقصیر خودشون شد 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را