2777
2789
عنوان

سیر برای کرمک توروخدا کمک

324 بازدید | 20 پست

کسی تا حالا با سیر جواب گرفته برای کرمک؟من یه مدت خوب شدم بعد انگار تخم های اون یکیا فعال شدن دوباره گرفتم نمیشه دارو بخورم با طب سنتی چی دیگه خوبه انجام بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بیماری ها مقاوم شدن با طب سنتی کمتر به نتیجه میشی

حتما باید با داروی شیمیایی مشکل رو رفع کنی 

منم دخترم یه مشکلی داشت چند سال اذیت شدیم

،فقط طب سنتی انجام می‌دادم

بلاخره رفتم داروخونه گرفتم با یکبار مصرف خوب شد خداروشکر

خداروشکر اخه باردارم نمیشه دارو بخورم

وا چرا سختش میکنی؟

منم دوتا بچه دارم باردار بودم ،دکتر با توجه به بارداریم، دارو های مجاز میداد

فقط یه دکتری بخاطر بارداری ماه آخر دارو نداد بهم

دچار دفع پروتئین شدم، بچه ام کم وزن به دنیا اومد

تو اشتباه منو نکن،دارو مصرف کن ،برای بچه ات هم بیماری خوب نیس

دکتر درست درمون برو

انگل مگه مسخره بازیه که دارو دریافت نمیکنی؟

وا چرا سختش میکنی؟منم دوتا بچه دارم باردار بودم ،دکتر با توجه به بارداریم، دارو های مجاز میدادفقط یه ...

رفتم دکتر زنان گفت دارو نخوری بهتره امکان داره از جفت رد بشه بر جنین اثر بزاره به خاطر همین نخوردم انگل متلسفانه همه ی داروهاش گفتن ممکنه برای جنین ضرر داشته باشه

رفتم دکتر زنان گفت دارو نخوری بهتره امکان داره از جفت رد بشه بر جنین اثر بزاره به خاطر همین نخوردم ا ...

دقیقا همون دکتر زنان لعنتی هم به من گفت دارو نخور ماه آخر بارداری

منم نخوردم ولی برا بچه ام نخوردن دارو، ضرر داشت

دوسه تا دکتر دیگه برو

اشتباه منو نکن

دقیقا همون دکتر زنان لعنتی هم به من گفت دارو نخور ماه آخر بارداریمنم نخوردم ولی برا بچه ام نخوردن دا ...

باش مرسی که جواب دادی عزیزم یکم امیدوار شدم یعنی انقدر حمام میکنمو لباس میشورم دیوانه شدم

باش مرسی که جواب دادی عزیزم یکم امیدوار شدم یعنی انقدر حمام میکنمو لباس میشورم دیوانه شدم

با حمام و لباس شستن خوب نمیشی، فقط دارو نجاتت میدهدختر من ماه آخر باردار، کلا وزن نگرفت

حتی الانم که پنج سالشه خیلی لاغره و نحیفِ، ولی داداشش اینقدر تپل و خوبه، چون بارداری خوبی داشتم موقع پسرم

خلاصه نذار فرصت از بین بره، اون بچه گناه داره

با حمام و لباس شستن خوب نمیشی، فقط دارو نجاتت میدهدختر من ماه آخر باردار، کلا وزن نگرفتحتی الانم که ...

باش میرم داروشو میگیرم میخورم چاره ای ندارم دارم دیوانه میشم لعنت به اون کسی که گذاشت قد من این انگل فقط از راه دهان منتقل میشه دست الوده ببینی کی داشته منم از اون غذا خوردم گرفتم

باش میرم داروشو میگیرم میخورم چاره ای ندارم دارم دیوانه میشم لعنت به اون کسی که گذاشت قد من این انگل ...

انشالله خوب میشی نگران نباش

یه شربت هست قبلا من بچه بودم خوردم،قرمز رنگِ یک بار بخوری خوب میشی

الان حتما قرص و شربت های جدید اومده

یکم گوجه ریز که خیلی ترش هستن رو خورد کن بزار روی گاز وقتی گوجه پخت یه کوچولو نمک بزن، صبح که معده ات خیلی خالیه اون گوجه که پختی رو بخور، گوجه ریز حتما ترررررش باشه

اینم تا حدودی کمک میکنه

پدرم بچه بود مامانش بهش داده بود،خوب شده بود