2777
2789
عنوان

بنظر شما😭

122 بازدید | 13 پست

تشخیص بارداری با همون آزمایش خون ساده مشخص میشه؟ هزینش حدودی چنده

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

زیاد نمیشه

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی؟

عاره سونو دادم گفت هیچی نیست حتی کیست و تنبلی هم گفت نیس ولی۲ ماهه پریود نمیشم احساس میکنم اشتباه شده

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

آخه مجبوری تو مجردی رابطه داشته باشی که به فکر بتا باشی 

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

آخه مجبوری تو مجردی رابطه داشته باشی که به فکر بتا باشی

قصدتون رو از این کامنت درک نکردم. به هرحال ممنون نظر دادی ولی هر نکته زمانی😊

قصدتون رو از این کامنت درک نکردم. به هرحال ممنون نظر دادی ولی هر نکته زمانی😊

قصد دل شکوندن رو ندارم عزیز دلم قضاوت هم نمیکنم اما عزیزم خودتو ساده در اختیار کسی نذار که خدای نکرده اتفاقی نیوفته اومدیم خدای نکرده حامله شدی بعد چجوری میخوای قضیه رو جمعش کنی آبروی دختر میره

قصد دل شکوندن رو ندارم عزیز دلم قضاوت هم نمیکنم اما عزیزم خودتو ساده در اختیار کسی نذار که خدای نکرد ...

خدانکنه😭

چ جوری برای یه پسر نامحرم لخت میشی ؟؟

چه جوری اینقد به چیزای فرع بر موضوع فکر میکنین؟

فکر کردی میگرتت؟؟برات عروسی رویایی میگیره 

نه گلم این فکرها نکن 

عین یه دستمال کاغذی کثیف میندازتت دور 

این خط این نشون 

ملت میرم خواستگاری با هزار مکافات بله میگیرن عقد مفصل مهریه  دو شب عروسی خونه زندگی عالی 

شب عروسی خودش در اختیار میرارع با هزارناز  ادا

بعد تو ..‌‌و امثال تو 

مطمعن باش ازت سرد سرد میشه 

لاشی تریم پسر باشه با خودش میگه این ک راحت اومد زیر پای من 

مطمعنا قبلا بوده یا بعدا میره

موفق پیروز باشی