2777
2789
عنوان

دختر داییم به خاطر این که موهاشو نبرید می خواهن ‌طلاقش بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3875 بازدید | 105 پست

تعجب میکنم چرا یه عده فکر میکنن چون یه کاری رسم بوده؛ الان هم همه باید انجام بدن ! و میگن رسمه انجام می‌داد...

پس کِی قراره رسم های الکی از بین بره؟

یه سریا رو قبلیا انجام ندادن و از بین رفته؛ یه سریا رو هم ما انجام نمیدیم و از بین میره... چرا باید یه کار الکی و بدون منطق رو به اسم رسم سالها ادامه بدیم اخه؟

منظورم فقط این رسم نیست... همه رسم های دست و پاگیر و الکی منظورمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا توهین میکنید اینم یه رسم دیگه مثل محرم امام حسین وحسن چند هزار سال شهید شدن بازم رسم عزاداری هست ...

خب به  جت بیاره پسرش مرده موهاش بزنه مگه مجبوریه یکی به زور برای برادرشوهر خودش شرحه شرحه کنه به اون چه ربطی داره واقعا براتون متاسفم

عقب مونده های دوزاری مگه هنوزم هستن؟

درست صحبت کنن چرااا به مسخره میکنید واینجوری توهین میکنید خب رسمشون هست البته اونم طرف واقعا جوان و خواهر مادرش این کارو انجام میدن بعضی مواقع 

مجبوری نیست که بخوای طرف مجبور کنی 

✨🤍

حالا دختر داییتم اندازه دوتا انگشتر یا دوتا النگو نازک میبرید چی میشد

قرار نبود مث اینا تک پوش بندازه ک

ولی الان مادرشوهرش داغه

آدمی ک داغ دیده اونم داغ جوون خیلی بی طاقته و عصبی

یکم دخترداییت درکش کنه

اون دختر باید قبلش تحقیق میکرد راجب رسم رسومات وقتی پول دیده قبول کرده ازدواج رو باید فکر همین روزا ...

دختره وضع خودش خوب بوده پس لازم نیست بخاطر پول شوهر کنه

بابا یکم طرز فکرتونو عوض کنید این امل بازیا یعنی چی 

چرا باید جوون ما طرز فکرش این باشه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
خب به جت بیاره پسرش مرده موهاش بزنه مگه مجبوریه یکی به زور برای برادرشوهر خودش شرحه شرحه کنه به اون ...

برای من متاسف نباش عزیزم ما این رسم رو نداریم من بخوام با هر کسی ازدواج کنم قبلش حسابی راجب رسم و رسومات تحقیق میکنم هر رسمی به دلم نبود همون اول راه میگم و تکلیفم رو معلوم میکنم .ولی اتفاقا خیلی به محرم رسم داره اینم یه رسم بین ایرانی ها و هنوز خیلی عجیبه برای خیلی از کشورهای دیگه که بعد اینهمه سال دارن عزا میگیرن و رو خودشون گل وآب میریزن

دختره وضع خودش خوب بوده پس لازم نیست بخاطر پول شوهر کنهبابا یکم طرز فکرتونو عوض کنید این امل بازیا ی ...

لطفاً حد خودتون رو رعایت کنید وقتی هیچ توهینی نکردم حق ندارید توهین کنید امل بازی چی؟؟!در هر صورت من گفتم مقصر دختره هم هست که قبلش تحقیق نکرده وقتی تو خوشی ها باهاشون باید تو رسم رسوماتشون هم با هامون باشه

لطفاً حد خودتون رو رعایت کنید وقتی هیچ توهینی نکردم حق ندارید توهین کنید امل بازی چی؟؟!در هر صورت من ...

خدا شفات بده

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
اینم یه رسم دیگه مثل محرم که هنوزم که هنوز بعد چند هزار سال عزا میگیرن روی سرشون رو با گل و آب میپوش ...

من ی دخترم که از این چیزا کاملا دورم مثل بقیه پول قیافه برام اهمیت نداره منطق اهمیت داره برا همین نمیتونم با همچین خانواده ای زندگی کنم

اگ موهامو بزنم طرف زنده بشه این کارو میکردم 

۰۴/۷/۶چقدر زود پر کشیدی رفیق قشنگم :) 💔🚶🏻‍♀️منتظر میمونم تا روزی که منم بمیرم و تو رو ببینم 🙂.                      

حالا دختر داییتم اندازه دوتا انگشتر یا دوتا النگو نازک میبرید چی میشدقرار نبود مث اینا تک پوش بندازه ...

دقیقا نازک میبرید دیگه اینقدر دیگه دعوا نمیخواد حالا نازک یه لایه جدا میکرد وموی کلاه گیس هم قاطیش میکرد زیاد دیده میشد😂

من ی دخترم که از این چیزا کاملا دورم مثل بقیه پول قیافه برام اهمیت نداره منطق اهمیت داره برا همین نم ...

خب هر کسی حق انتخاب داره اون دختر دایی وقتی قبول کرده توی شادی ناز نعمتشون بوده دیگه باید رسم رسوماتشون هم قبول میکرد برای همینه میگن ازدواج تنها با شخص نیست باید همه چی خانواده هاش هم در نظر بگیری 

خدا شما رو شفا بده که دارید توهین میکنید خب هر کسی یه سری رسم رسومات داره بهتره یکم اذیت رو رعایت کن ...

رسم و رسوم هر کسی واسه خودشه نباید به کسی دیگه تحمیل کنه

ما هم رسم و رسومات خودمون رو داریم ولی به هیچ وجه به عروسامون تحمیل نمیکنیم

بازم میگم خدا بدون نوبت شفاف بده