2777
2789

چند روز از دعوامون میگذره من این مدت با اینکه دلم براش تنگ شده اما جواب زنگاشو نمیدم..یک سال و خورده ای دوست بودیم دوران دوستی من پنهانی از خانوادم خونه این اقا میموندم الان چند ماهه عقد کردیم تا دوست بودیم اخلاقش نسبتا اوکی بود اما بعد عقد عین سگ هار شده خیلی بهم توهین میکنه و بچه ها مدام بهم سرکوفت میزنه که تو از اول خراب بودی فلان بودی میومدی خونه من...حالا دیشب خانوادش اومدن پا در میونی من دودلم چون واقعا دوستش دارم از طرفی نمیتونم تحمل کنم این حجم از بی احترامیو و جدیدا دست بزنم پیدا کرده..بنظرتون میتونم این اخلاقاشو درست کنم؟

یا رب ز جهان لطف تُ کافیست مرا...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخلاق خودتم باید بگی آخه

هیچ چیزی این حجم بی ادبی یه نرد رو توجیح نمیکنه ولی خب بی دلیل که توهین شروع نمیشه یه دعوایی تحقیری شمام داشتین احتمالا

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
احمق نباش ، فرصت چب میخوای بدی؟؟؟ اون خودش انفد برا تو احترام قائل نیست بعد تو مبخوای درستش کنی؟

چیکار کنم دوستش دارم تا حد امکان نمیخوام زندگیم خراب شه

بعنوان یه رهگذر و از بیرون، تاپیک خودت رو یه بار بخون

بنظرت این بی‌اعتمادی و بی‌احترامیِ شکل گرفته درست شدنیه؟!

این کاربری دست چند نفر هستش ممنون که تاپیک‌ ها رو مقایسه نمیکنید...
اخلاق خودتم باید بگی آخههیچ چیزی این حجم بی ادبی یه نرد رو توجیح نمیکنه ولی خب بی دلیل که توهین شروع ...

اره خب تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن اون توهین میکنه منم جوابشو میدم..اخرین دعوامون من زدم تو صورتش یهو سگ شد..

چون اون موقع ها بهت نیاز داشته روی واقعیش رو نشون نمیداده الان که عقدن کردین خرش از پل گذشته روی واقعیش رو داره نشون میده واسه خودت ارزش قائل باش این حجم از توهین و واسه چی تحمل میکنی تازه از اون بدتر دست به زن هم داره احتمالا درگیر اعتیادم هست خودتو نجات بده و جدا شو سریع تر

اره خب تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن اون توهین میکنه منم جوابشو میدم..اخرین دعوامون من زدم تو صورتش یهو ...

اول خودتو درست کن ببین اون چه تغییری میکنه تو بی احترامی نکن دست بزن نداشته باش اروم باش تو بحق ببین اگه اونم رعایتتو کرد میشه فرصت داد

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
چون عقد بودم سریع نمی‌زدم زیر همه چی تلاش می‌کردم با حرف زدن با همدیگه مشکل برطرف شه یا حتا مشاوره م ...

باهاش منطقی حرفم نمیشه زد سریع عصبانی میشه اصلا نمیفمم مشکلش چیه الکی دعوا راه میندازه..دیشبم که خانوادش اومده بودن خودش نیومده بود