چند روز از دعوامون میگذره من این مدت با اینکه دلم براش تنگ شده اما جواب زنگاشو نمیدم..یک سال و خورده ای دوست بودیم دوران دوستی من پنهانی از خانوادم خونه این اقا میموندم الان چند ماهه عقد کردیم تا دوست بودیم اخلاقش نسبتا اوکی بود اما بعد عقد عین سگ هار شده خیلی بهم توهین میکنه و بچه ها مدام بهم سرکوفت میزنه که تو از اول خراب بودی فلان بودی میومدی خونه من...حالا دیشب خانوادش اومدن پا در میونی من دودلم چون واقعا دوستش دارم از طرفی نمیتونم تحمل کنم این حجم از بی احترامیو و جدیدا دست بزنم پیدا کرده..بنظرتون میتونم این اخلاقاشو درست کنم؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون اون موقع ها بهت نیاز داشته روی واقعیش رو نشون نمیداده الان که عقدن کردین خرش از پل گذشته روی واقعیش رو داره نشون میده واسه خودت ارزش قائل باش این حجم از توهین و واسه چی تحمل میکنی تازه از اون بدتر دست به زن هم داره احتمالا درگیر اعتیادم هست خودتو نجات بده و جدا شو سریع تر