2777
2789
عنوان

به نظرتون بهش پیام بدم

72 بازدید | 12 پست

۵روزه که ازش خبر ندارم یکسال و نیم باهم بودیم با همه چیز ساختم

چندین ماه سرش شلوغ بود به خاطر کارش و نمیتونستیم همدیگه رو ببینیم یا درست حسابی حرف بزنیم بازم من کنارش موندم

بعد از اون مدت یه ماه اوضاع خوب بود میدیدیم همو و حرف میزدیم اما دوباره سرش شلوغ شد و اون جریانا شروع شد

هرچقدر بهش میگفتم که توی طول روز حداقل یه بار بهم زنگ بزن حداقل یه وقتی بذار باهام صحبت کن مگه میشه نه همدیگه رو ببینیم نه حرف بزنیم اصلا گوش نمیداد

بار آخر بهش گفتم تو نه بهم مثل سابق محبت میکنی نه ازم انتظار داری بهت محبت کنم آخه این چجورشه

جواب این پیاممو نداد و بحث رو عوض کرد

روز بعدش بهش گفتم واقعا چرا جواب پیاممو ندادی یعنی ندیدی که چی فرستادم؟ گفت مگه میشه ندیده باشم یا متوجه نشم که چی میگی

منم بهش گفتم باشه من نمیتونم جایی بمونم که موندنمو نمیخوان و خداحافظی کردم

جوابمو نداد 

و هیچ خبری ازش نیست

این مدت من خیلی هی بهش میگفتم میخوام جداشم ولی هی خودم بعد یه روز برمیگشتم یا بعد از چندساعت خودم میرفتم پیام میدادم

اینسری اینکارو نکردم و فهمیدم دفعه های قبلی هم اگر خودم نمیرفتم سمتش اون نمیومد

ولی دلم میخواد بهش پیام بدم و بگم چقدر نامرده

چیکارکنم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش پسرا همه کار بلدن عزیزم زنگ زدن بلدن محبت کردن بلدن هیچکس اونقدر درگیر نیست که نتونه ی زنگ بزنه فقط خودشون انتخاب میکنن برای کی این کارو انجام بدن

جلوی خودتو بگیر

ی پیام توی فضای شخصیت بفرست با نوت گوشیتو حرفتو اونجا بزن مغزت دوست داره این کارو انجام بده فقط

منم خدافظی کردم و جوابمو نداد ... بی‌شعورن حداقل جوابمو میداد فا. ل هم گرفتم گفت برنمیگردهفا .لگیر گ ...

واقعا هم بیشعورن اینهمه وقت بذاری براشون ارزش قائل بشی تهش حتی جواب خداحافظی‌ت هم ندن

چون خسته شدم از اینکه همش بهش گفتم بهم توجه کن و...برام سخته چون تاحالا توی رابطه عاطفی نبودم

عا پس عین من اولین بارت بود و خراب کردی 

همین ک هی گفتی بهم توجه کن ینی بد خراب کردی حالا ناراحت نباش برات تجربه شد منم این کارارو کردم