2777
2789
عنوان

پسر پولدار روان ضعیف

68 بازدید | 9 پست

از بین شاگردام یه نفر بود که یک سال از من بزرگ‌تر بود و اصالتا تبریزی ولی تهران زندگی می کرد. ایشون بعد از دو ماه به من پیام داد و ازم خواست آشنا بشیم. منم سین زدم و چون کلاس داشتم یک ساعت بعد جواب دادم. شرایط مالی اش خیلی خوب بود از نظر ظاهری هم اوکی بود. ولی توی کلاس هامون متوجه شده بودم که یکم به زنا نگاه از بالا به پایینی داره و مقداری تکبر داره. من بهش جواب رد دادم. خیلی عصبانی شد البته. من سعی کردم مودبانه جوابشو بدم. 

به نظر شما حساسیتم بیش از اندازه ست؟ یعنی باید این چیزا رو نادیده بگیرم وقتی طرفم از نظر مالی اوکیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پول الویتته باید بی خیال بشی 

اگه ادم برای یه عمر زندگی با آرامش میخوای باید خیلی چیزا رو مد نظر بگیری

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

میتونستید بیشتر آشنا بشید با هم

راستش بعد از اینکه داشتم آروم آروم ردش می کردم، این قدر رد داد و عصبانی شد که حس کردم دارم با یه پسر بچه چهارده ساله بحث می کنم. ولی حرف شما هم درسته👍

ب نظرم همه چی ب مال داشتن نیستن

آره ولی این قدر وضع مالی بد شده، بعضی پسرا که پولی در چنته دارن فکر می کنن دیگه دست رو هر دختری بزارن بله رو می گیرن. حداقل این بنده خدا که این طور فکر می کرد🤷🏻‍♀️