2777
2789

ما هنوز عقدیم و ارتباط بینمونو دوست ندارم 

از اولشم چون سنم کم بود و هیچکس نبود که راهنمایی کنه متاسفانه آنچه که نباید میشد شده 

الانم متوجه میشم ناراحت و سرسنگین میشه 

بهش میگم بمونه برا خونه خودمون این چیزا بهتره میگه منم دوست ندارم با نارضایتی باشه و تو نخوای بزور باشه ولی در حد ماهی دوبار راه بیا چون اذیت میشم و اینا 

الانم قهر کرده باهام پاشد رفت🙁

چطوری بگم نههههه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باکره ای؟

اگه نیستی دیگه این پافشاریت واسه چیه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

زیاد باهاش تنها نباش

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

من از همون اول گفتم رابطه قبل از ازدواج تو فرهنگ خانواده ی ما نیست و منم مثل تموم اعضای خانوادم رفتار خواهم کرد

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

حق داره خو

عزیزم وقتی رعایت نمیکنه و اسیبش برای منه چه حقی؟

من پارسال زمستون بخاطر همین کاراش مجبور شدم تو یه ماه شیش تا قرص اورژانسی بخورم 

منم گیر کردم تو دستش🥲🥲

همسرته 

این پافشاری الان چیه؟!

مثل این هست به همسرت کلا بگی نه 

نمیشه که

اینجا حق با شما نیست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزم وقتی رعایت نمیکنه و اسیبش برای منه چه حقی؟من پارسال زمستون بخاطر همین کاراش مجبور شدم تو یه ما ...

رعایت کنید هر دو!

شما پیشنهاد بده خرید وسایل مورد نیاز رو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...