2777
2789
عنوان

چطوری به همسرتون نه میگید که ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1895 بازدید | 84 پست
عزیزم وقتی رعایت نمیکنه و اسیبش برای منه چه حقی؟من پارسال زمستون بخاطر همین کاراش مجبور شدم تو یه ما ...

راه های دیگرو امتحان کن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من اون زمان به همسرم گفتم دوست دارم توی محیط امن و آروم خونه خودمون باشه

و این که میتونید رابطه داشته باشید ولی نه رابطه کامل. با آرامش در این مورد باهاش حرف بزن، احساساتتو بهش بگو، بگو که چرا الان راحت نیستی انجامش بدی

قهر کردن واقعا چاره این مسئله نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی رعایت نمیکنه و اسیبش برای منه چه حقی؟من پارسال زمستون بخاطر همین کاراش مجبور شدم تو یه ما ...

خب بهش بگو کاندوم استفاده کنه عزیزم. شوهرته ناسلامتی!😐💔 

از خودت دلسردش نکن.

اون تحت فشاره میفهمی ؟؟😐

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️

این نوع رابطه رو هرکس خودش بنا به سبک زندگی و روحیه و اخلاق دو طرف انتخاب می‌کنه و شخصیه

نمیشه گفت کار تو درسته یا نه

ولی یه سوال

اونایی که توی عقد رابطه دارن، چطوری توی خونه ای که بقیه اعضا خانواده هستن رابطه دارن؟

همه که هر هفته و ماهی چندبار هتل و ... نمیتونن برن

فقط اون بایدرعایت کنه؟

خودت نبایدرعایت کنی؟

خودتم حواست باشه خو

ب قول معروف اول ایمنی بعدکار🤣

دیگه این ی برنامه ی دونفرس

فقط همسرت مقصرنیس این وسط

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

این نوع رابطه رو هرکس خودش بنا به سبک زندگی و روحیه و اخلاق دو طرف انتخاب می‌کنه و شخصیهنمیشه گفت کا ...

خونشون خیلی بزرگه 

اتاق فاصله داره و اصلا صدا ازش درنمیاد 

دیگه شبا ما تو همون اتاق می‌خوابیم دیگه😂

فقط اون بایدرعایت کنه؟خودت نبایدرعایت کنی؟خودتم حواست باشه خوب قول معروف اول ایمنی بعدکار🤣دیگه این ...

آخه یهو سوپرابزی میخواد 

مثلاً با برنامه قبلی نیست ک 

همیشه بگم آره شبا اوکیه پس وسایل بگیرم بزارم یه گوشه اتاق 

یهو وسط روز می‌کشه کنار😂من وسط روز از کجا گیر بیارم😂

تگر مسئله ت فقط ترس از باردار شدنه که خب این راه حل داره، پیش یه متخصص زنان برو، مشورت کن، امن ترین راه برای پیشگیری رو انتخاب کنید و رعایت کنید. مشکل حل میشه. لازم نیس کلا رابطه رو قطع کنید

خونشون خیلی بزرگه اتاق فاصله داره و اصلا صدا ازش درنمیاد دیگه شبا ما تو همون اتاق می‌خوابیم دیگه😂

خب نمی‌خواستی رابطه داشته باشی کلا اصلا نمیرفتی خونه مادرشوهر شب بخوابی 

هر چند که شوهرته و نمیتونی نه بگی 

اما دو نفر عاقل و بالغید مثلا باید با زبون خوش و آروم حرف بزنید به توافق برسید 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
تگر مسئله ت فقط ترس از باردار شدنه که خب این راه حل داره، پیش یه متخصص زنان برو، مشورت کن، امن ترین ...

آره دقیقااا 

چون پارسال خیلی استرسشو کشیدم 

میترسم باردار شم