2777
2789

بنظرتون عقلانیه توی این اوضاع پس اندازمو طلا کنم تا قیمتا بیشتر بالاتر نرفتن؟؟؟یادمیاد پایین دوباره؟؟

تعداد رای : 22
نظرسنجی
بخر
15
68%
نخر
7
31%

بخر پول الان هرچقدر بمونه بی ارزش میشه

البته اگ فروختن بهت 

فک نکنم جایی بفروشن

بدون اجرت بگیر 

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین اوضاع جنگی چه طور میتونین یه اینجور چیزا فک کنید

چرا فک نکنیم وقتی بعد جنگ خودمونیم و خودمون

مگ دولت خرج ما رو میده یل به فکر نون شب ماست ؟

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

بخر طلا از هر چیزی تو هر شرایطی بهتره 

اگه هم فکر میکنی که ممکنه صلح بشه و ارزون بشه اینو بهت بگم که قبل جنگ تا 8 میلیون 300 هزارتومن رفت در صورتیکه الان وسط جنگ طلا 7 میلیون و 500 هزارتومن هست پس بخر 

نه دیگه احتمال پایین اومدن صفره بخر 

عید که هیچی نشده بود داشتن‌مذاکره میکردن تا هشت و نیم کشید بالا

ما اون‌موقع قرعه کشی برنده شدم ۲۱، یه دستبند ظریف ظریف  خریدم  از اون توپ توپیا که بخوای دستت بندازی کنده میشه 

بعد عید طلا رفت رو ۶ تومن 

کلی صرر کردم 

ولی شما پول دستته بخر  نخری چیکار میکنی بانکا پولا رو بلوکه کردن نمیدن

الان بخر 

ولی اگه باز دوباره خواستی بخری حواست به نمودارش باشه وقتی قیمتش خیلی بالارفت میاد می ریزه بهش اشباع فروش میگن تو تکنیکال

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

چرا فک نکنیم وقتی بعد جنگ خودمونیم و خودمونمگ دولت خرج ما رو میده یل به فکر نون شب ماست ؟

حالا بذار ببینیم سرنوشتمان چی میشه بااین اوضاع .بعدشم چرا به فکر نیس فعلا که دارن بخاطر ما جونشونو میدن