2777
2789
عنوان

باشگاه

175 بازدید | 25 پست

سلام دوستان خوبین عرضم به خدمتتون که من یکساله عروسی کردم و به شدت شکم آوردم پارسال سه ماه رفتم باشگاه هم شکمم و پهلوم کوچیک شد هم وزنم کم شد ۸۰بودم شدم ۷۴بعد پاییز و زمستون و بهارو ول کردم کلا و الان باز میرم اینم بگم از اردیبهشت رژیم فست ۱۴ساعته میگیرم و از ۸۱شدم ۷۸

البته چون چون ماه باشگاه نرفتم وزنم برگشت چون رژیمم رعایت نکردم 

سوالم اینه کسی تا حالا باشگاه رفته و لاغر شده و اندامش خوب شده؟

دوم اینکه آدم ممکنه به کمک باشگاه باردار شه؟؟؟

اگه رفتین باشگاه چند کیلو بودین چند شذین؟؟؟

آره تا دلت بخواد کسایی هستن که با باشگاه و رژیم لاغر شدن اگر رژیم نگیری لاغر نمیشی 

بعضیا هستن تنبلی تخمدان دارن یا وزنشون بالاست با ورزش کردن و اصلاح سبک باردار میشن 

من ۸۶ کیلو بودم با ورزش و البته رژیم شدم ۶۳ کیلو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شخصی میگه که باشگاه به تنهایی واقعا تاثیر انچنانی نداره، صرفا به خوش فرم شدن بدن کمک میکنه که بعد کاهش وزن افتاده نشه، رژیم خیلی مهمه ولی نه اینکه ی وعده رو حذف کنی کلا فستم من شخصا انجام ندادم و دوسش ندارم.. بهتره اول آزمایش بدی که همه چی بدنت مشخص باشه بعد از متخصص تغذیه کمک بگیری که نه گرسنگی الکی بکشی نه چیزی هواسش به ویتامین و اینام باشه

باشگاهم درکنارش

قطعا جواب میده

فقط صبوری کن و دنبال این نباش تو زمان کم زیاد کاهش وزن داشته باشی، منطقیش ماهی 4 کیلوعه که بسته به شرایط ممکنه تغییر کنه

آره تا دلت بخواد کسایی هستن که با باشگاه و رژیم لاغر شدن اگر رژیم نگیری لاغر نمیشی بعضیا هستن تنبلی ...

عه چه خوب پس امکان بارداری هست من پزشکی گفته پیاده روی زیاد کنم و ورزش تناسب اندام بخاطر اندام میکنم و ازبین رفتن شکم لعنتی 

عه چه خوب پس امکان بارداری هست من پزشکی گفته پیاده روی زیاد کنم و ورزش تناسب اندام بخاطر اندام میکنم ...

پیاده روی تند کن عزیزم عالیه جوری که ضربان قلبت بره بالا 

همراهش میتونی دستاتم تند تند تکون بدی 

تجربه شخصی میگه که باشگاه به تنهایی واقعا تاثیر انچنانی نداره، صرفا به خوش فرم شدن بدن کمک میکنه که ...

آها ممنون از راهنماییت خب من کم کاری تیروییدم دارم ممکنه وزن کمتر کم شده سال ۹۹یهو رژیم گرفتم شدم از ۶۵۴۹کیلو بعد همسرم که باهاش اونموقع دوست بودم گفت خیلی لاغر شدی بد شدی اینا مامانم غرزد منم به کمک قرص هیمالیا چاق شدم الآنم که ازدواج کردیم شکم آوردم در حد اینکه فک میکنی حاملم و یکساله اقداممم پزشکی گفته تا لاغر نشی بارداری سخته