2777
2789

من آمینو دیسک برای زحم رحمم انجام دادم

۵ جلسه هم پلاسما کردم

الانم قرص و پماد میزنم

چون عفونت شدید مقاوم ب درمان داشتم

الان ۳ هفتس پریودم عقب افتاده 

۲بار هم بیبی چک زدم منفی بود

علائم پریودی و بارداری هم ندارم

چیکار کنم پریود شم

کلافم

آمینو دیسک انجام دادی چطور بود خوب شدی؟؟؟من پلاسما واسه عفونت انجام دادم تاثیری نداشت الانم میگه زخم ...

نه منم نتیجه ی خاصی نگرفتم با اینکه یک عالمه هزینه کردم

ببخشید شما بیمه داشتی؟ 

پلاسما جلسه ای چند حساب کردن واستون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نمیدونستمآخه اینجوری نبود همیشه فوقش یه هفته ۱۰ روز عقب میوفتاداما الان خیلی طولانی شده!

چون درمانم داره میکنی عقب بیشتر افتاده .عفونت همینه زخم دهانه رحم که زیر دل درد میگیره موقع پریود ولی پری نمیشی بعصی وقتا هم میشه لکه بینی چون شما داری داروشو مصرف میکنی کردی علائم نداری 

چون درمانم داره میکنی عقب بیشتر افتاده .عفونت همینه زخم دهانه رحم که زیر دل درد میگیره موقع پریود ول ...

آخه قبلا هم درمان میکردم 

عجیبه

کلا پریودی هام خیلی منظم نبود ولی خب قطع نمیشد 

درد آنچنانی هم نداشتم

آخه قبلا هم درمان میکردم عجیبهکلا پریودی هام خیلی منظم نبود ولی خب قطع نمیشد درد آنچنانی هم نداشتم

دیگه الان اینجوری شده .بعد وقتی پریود شیتموم عفونتا میریزه بیرون راحت میشی

نه نداشتم تقریبا ۲ سال و نیم پیش جلسه ای ۵۷۰ ازم میگرفت اونموقع خیلی بود

اره کلا هزینش سنگینه و آزاده 

شما چند جلسه انجام دادی

منم هر جلسه ۱ میلیون و نیم

واقعا زیاده واسم