2777
2789
عنوان

هماتنیک یا فروفورت دئونال

160 بازدید | 12 پست

آهن خونم خیلی کمه کدوم قویتره 

با هماتنیک مشکل گوارشی ندارم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

دومی خارجیه اثربخشیش خوبه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتاش خوبه دئودنال چون مستقیم داخل دئودنوم جذب میشه مشکل گوارشی نداره 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
دوتاش خوبه دئودنال چون مستقیم داخل دئودنوم جذب میشه مشکل گوارشی نداره

میزان آهن کدوم بیشتره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
میزان آهن کدوم بیشتره

ببین اصلا میزان آهن ایتا مهم نیست مهم اینکه بدن بیشتر از یه حدی آهن دیگه جذب نمیکنه حالا یه سری شرکتا اومدن اینارو با یک سری ملح قاطی کردن که بخوان از عوارض آهن مثل همین مشکل گوارشی جلوگیری کنن باید ببینی بدنت بیشتر با کدوم جواب میده الان روی قوطی هرکدوم نگاه کنی میزان آهن نوشته ولی آهنی که جذب میشه آهن المنتال هست اونم یه حدی داره اگه بیشتر مصرف بشه اضافی اون دفع میشه

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
ببین اصلا میزان آهن ایتا مهم نیست مهم اینکه بدن بیشتر از یه حدی آهن دیگه جذب نمیکنه حالا یه سری شرکت ...

فرفورت میگن مشکل گوارشی ندارع ولی عذر میخوام من یبوست میشم 

ولی هماتتیک بهم میسازه

فرفورت میگن مشکل گوارشی ندارع ولی عذر میخوام من یبوست میشم ولی هماتتیک بهم میسازه

شاید جون مستقیم داخل روده باز میشه اینجوری میشی همون هماتینیک بخور با معده خالی بهتره بخوری یا با ویتامین cیا آب پرتقال بخور جذب بهتر میشع با لبنیات و ca. جایی نخور که تداخل داره جذبش کم میشع

دومی بهتره برا اثر بخشیش ولی یادمه چندسال پیش دکتر گفت گاها یه دوره هماتنیک بخور و یدوره مارک دیگه چون ممکنه برا بدن کسی یه دارویی بیفته یماه یکیظ رو بخور یماه یکیش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده