2777
2789

چقدر تست بزنم؟ از الان پیشخوانی کنم یا اول دهم روجمع بندی کنم ؟

یا هردو رو باهم جلو ببرم ؟

خلاصه هر نکته ای که لازمه رو بگیننن مشاور بگیرم یا نه؟ ؟؟؟

چجوری برنامه ریزی کنم؟؟ 

کدوم درسا سخته؟ 

کدومش آسونه 

کدومشو پیش خوانی کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از همه اعتماد بنفس داشته باش

اگه اموزشت مشکل داره فیلمای سالیانه پارسالو ببین همین تابستون اموزش هر سه پایتو با اونا تکمیل کن

بعد از اول پاییز عمومیاتم شروع کن و تشریحی هم داشته باش کنار تست

تا اخر اذر نیمسال اول و دهم بخون و تا اخر اسفند هم نیمسال دوم و یازدهم بخون تا اخر اسفند همه درسارو تمومم کن

عید جمعبندی کن

ازمون ازمایشی  هم بزن نیاز نیس ثبت نام کنی میتونی از تلگرامم دانلود کنی و طبق برنامه اونا پیش بری

مدرسه هم اگه رقابتی هستی و میدونی خونه نمبخونی حتمااا برو

مشاورم اگه واقعا نیاز داری بگیر

گوشی و فیلم و سریال هم کنترل کن(برای تفریح هفته ای یدونه فیلم ببین)

حداقل ۶ ساعت بخواب روزانه

درگیر حرف اطرافیان نشو و سعی کن مسیرتو با موفقیت پیش بری

سوالی داری وشحال میشم بپرسی

اول از همه اعتماد بنفس داشته باشاگه اموزشت مشکل داره فیلمای سالیانه پارسالو ببین همین تابستون اموزش ...

ممنون عزیزم 

بنظرت اول من تخصصی های دهم رو جمع بندی کنم 

بعد برم سراغ یازدهم پیش خوانی کنم خوبه ؟؟؟

بعد اینکه کدوم کتابارو پیش خوانی کنم خوبه زیست و تاریخ ؟؟

اول از همه اعتماد بنفس داشته باشاگه اموزشت مشکل داره فیلمای سالیانه پارسالو ببین همین تابستون اموزش ...

خیلی استرس دارم بلد نیستم برنامه ریزی کنم نمی‌دونم چیکار کنم چقدر تست بزنم استرس دارم نهایی هم هست واییی

از یه طرفم دهمم خراب کردم واییییی توروخدا توضیح بده یکم 

ممنون عزیزم بنظرت اول من تخصصی های دهم رو جمع بندی کنم بعد برم سراغ یازدهم پیش خوانی کنم خوبه ؟؟؟بعد ...

اها تو امسال يازدهمى من فكر كردن دوازدهمى

عزيزم ببين اصلااا استرس نداشته باش درس هاى دهم قسمت پيش نيازهاشو بخون مثلا استوكيومترى و موازنه و گياهى و تابع و مثلثات و اينا بعد برو سراغ يازدهم اصلنم به خودت استرس نده سعى كن نهايياتو خوب بخونى چون خيليييى تاثير داره تمرين تشريحى زياد حل كن

براى تاريخم از الان شبى يك صفحه دو صفحه بخون تا اسفند تمومه 

موفق باشى🌸

خیلی استرس دارم بلد نیستم برنامه ریزی کنم نمی‌دونم چیکار کنم چقدر تست بزنم استرس دارم نهایی هم هست و ...

يا مشاور بگير يا هم ميتونى كانال تلگرام مديكال و سيب ترش و دياكو اكادمى رو راهنمايياشون رو استفاده كنى

تست نزدى هم اشكال نداره سعى كن اموزشت رو اوكى كنى و نهايياتو خوب بدى

استرس دهمم نداشته باش عزيزم جايى كه تاثير نداره پاس بشى كافيه💕✨

بعد ببين پيش خوانى كه ميگى بستگى به خودت داره بنظرم زيست و شيمى رو در حدى بفهمى چيه بخون

زيستش پرحجمه ولى شيرينه 

من شيمي يازدهمم خيلى دوست داشتم

دروس عمومى هم زبان رو بنظرم بخون از الان

بازم ميگم اصلا استرس نداشته باش قشنگ استراحت كن و شروع كن اينم يادت باشه مهم اينه كه اخرش خوب تموم بشه اگه خوب شروع نشد اشكالى نداره مهم اخرشه

بعد ببين پيش خوانى كه ميگى بستگى به خودت داره بنظرم زيست و شيمى رو در حدى بفهمى چيه بخونزيستش پرحجمه ...

فداتشم عزیزمممم من مرسییییی بابت راهنماییت🥹🙏🏻🤍

خواهش میکنم عزیزم بازم کمکی خواستی در حد توانم راهنماییت میکنمفقط دعا کن رشته ای که میخوام قبول بشم ...

ناامید نباش عزیزم انشالله از رشته مورد علاقت قبول میشی 🤍🥰