2777
2789
عنوان

کی دعاش میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 23 پست
ببین یاسمن خودتو محدود به جنس مخالف ندون اگه نتونستی ازدواج کنی به خودت احترام بزار خودتو دوست داشته ...

چرا نتونم ازدواج کنم؟ چرا این فقط برای من پیش نباید بیاد؟ برای چی شما هم اینو میگید؟ درسته پسرای الان به درد نمیخورن اما ازدواج نکردن من تا آخر عمر یعنی شادی دل دشمن و برنده شدن اون و نابودی من و تولدم. چرا این حرفو میزنید؟ مگه شما میدونید که حقیقت زندگی من چیه که اینو میگید؟ من همین الانم یه جورایی بیخیال پیگیری این مسائل شدم اما چیری جز دعای خیر نمیخوام. واقعا زیاده؟ هیچی از این بدتر نیست که یه نفر بهم بگه ازدواج نمیکنی. من سعی می‌کنم زندگی کنم و قدر زندگی رو بدونم اما میخوام دعای خیر هم پشتم باشه برای ازدواج زود هنگامم با آدمی که قدرمو بدونه

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

ببین من دعات میکنم و حسم میگه این سال ازدواج میکنی ولی خودتو محدود مردها نکن

من چی؟ من امسال ازدواج نمیکنم؟ یعنی اصلا درصدی وجود نداره؟

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست. مجردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی هرکسی بیاد حاضری ازدواج کنی حتی قدش ۱۶۰ باشه یا چی

نه اونجوری خاستگار دارم به دلم بشینه این همه صبر کردم اخه

طرف خونه و باغ و ماشین و تیپ داشت ولی اخلاق نداشت

اون یکی قدش کوتاه و حسابگر 

بابا یه آدم اندازه خودم بیاد

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من هم نفرینم میگیره هم دعام اسمتو سنتو بگو دعا کنم تا چندروز انجام شد ولی بعدش سیوم کن سری بعد پولی ...

برا منم تورو خدا دعا کن اسمم زینب ۲۹ دعا کن امسال باردار بشم و خونه بخریم دعا کن شوهرم ب حرفم باشه و بهم احترام بزاره

من چی؟ من امسال ازدواج نمیکنم؟ یعنی اصلا درصدی وجود نداره؟

چون منفی میگی ارتعاشت میاد پایین

بگو خدارو چه دیدی همین هفته و ماه تو محرم بخت خوبی نصیبمون میشه 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

عزیزم من الان همسن شمام ۲۳سالگی ازدواج‌کردم ولی الان میگم‌کاش ازدواج نمبکردم تایپیکامو بخون ...

پشیمونی غمش خوردنی تر از حسرته

خودمم حاضر نیستم به هر قیمتی شوهر کنم ولی حدقل ارزو به دل یه ادم حسابی نمونم

پشیمونی غمش خوردنی تر از حسرتهخودمم حاضر نیستم به هر قیمتی شوهر کنم ولی حدقل ارزو به دل یه ادم حسابی ...

اتفاقا اگه آدم حسابیو بخاطرندونم کاری از دست بدی خسرت بیشتری میخوری ... مثه من