هرکی دعاش صددرصد برآورده میشه برام دعا کنه امسال ازدواج کنم و خدا ناامیدم نکنه. من خودم واسه هرکی هر دعایی میکنم حتی ازدواج، چند روزه دعام دربارش مستجاب میشه. حالا هم یکی این حرف خوبو درباره من بزنه. برای من این دعارو کنه. من ۳۰ سالمه. هر تاپیک حس ششمی میزنم یا شرکت میکنم میگن ۲ تا ۵ سال دیگه ازدواج میکنی و طلاق میگیری. هیچکس حتی راضی به زدن حرف خوب راجع به من نیست. اونم منی که زندگیمو از بچگی وقف یه مشت آدم به دردنخور کردم. همیشه به معلم بددهنی که قیافمو تو جمع مسخره کرده که همه بهم بخندن احترام کردم و توی این سایت اومدم درددل کردم که اون معلم اینجوری مسخرم کرده و همنوعم اومد و منو به فتا و شلاق و اعدام تهدید کرد و بیشتر مسخرم کرد. همیشه بی دلیل خوبی دیگرانو خواستم اما کسی حتی دعای خوبم برام نمیخواد. چی میشه منم امسال ازدواج کنم؟ جای کیو تنگ میکنم؟ اگه کسی حس ۶ داره میتونه بگه که امسال احتمال ازدواج دارم؟
ببین یاسمن خودتو محدود به جنس مخالف ندون اگه نتونستی ازدواج کنی به خودت احترام بزار خودتو دوست داشته ...
چرا نتونم ازدواج کنم؟ چرا این فقط برای من پیش نباید بیاد؟ برای چی شما هم اینو میگید؟ درسته پسرای الان به درد نمیخورن اما ازدواج نکردن من تا آخر عمر یعنی شادی دل دشمن و برنده شدن اون و نابودی من و تولدم. چرا این حرفو میزنید؟ مگه شما میدونید که حقیقت زندگی من چیه که اینو میگید؟ من همین الانم یه جورایی بیخیال پیگیری این مسائل شدم اما چیری جز دعای خیر نمیخوام. واقعا زیاده؟ هیچی از این بدتر نیست که یه نفر بهم بگه ازدواج نمیکنی. من سعی میکنم زندگی کنم و قدر زندگی رو بدونم اما میخوام دعای خیر هم پشتم باشه برای ازدواج زود هنگامم با آدمی که قدرمو بدونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.