2777
2789
عنوان

پسر 💚

193 بازدید | 11 پست

یه پسره هست 

چند ثانیه زل میزنه به چشام 

یا وقتی دارم حرف میزنم ،   نگاه م میکنه لبخند میزنه 

یا از کنارم رد میشه میگه خوبی ؟؟

اشنا خانوادگیمونه 

پسر دوست داشتنی هست و پسر خوب و ادم حسابیه 

فقط حس میکنم اون ۲۸ سالش باشه من ۳۲ 

فقط از کجا بدونم فیلمشه یا واقعیه ؟؟

از طرفی هم ازم کوچکتره 

اخه احساس میکنم میخواد منو به خودش علاقه مند کنه 

من از عشق بی سرانجام میترسم 

پسر خوبیه ولی همیشه دوست دارم زمانی عاشق بشم ک تهش قلبم نشکنه و بهش برسم 

💔

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط داره برات تور پهن میکنهخیلی مراقب باش

میفهمم 

اخه من موندم با حرف زدن با من چی عایدش میشه 

اول نمیخواستم بهش محل بدم ولی بعد  سر یه موضوعاتی متوحه شدم خییلی پیگرم بوده پیج منو فکر کنم میخواسته پیدا کنه 

مستقیم چیزی کسی نگفته ها ولی از یه رفتارش فهمیدم 

نمیدونم کاش بیشتر نصیحتم کنید پسر خفنیه ، منم احساساتی ، زود عاشق میشم 💔

میفهمم اخه من موندم با حرف زدن با من چی عایدش میشه اول نمیخواستم بهش محل بدم ولی بعد سر یه موضوعات ...

همش ک حرف زدن نیس

اگه چراغ سبز ازت ببینه تا تهش میره

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

یاد پسر یکی از اشنامون افتادم مجرد بودم اینم دقیقا همینطور هر وقت میرفتیم خونشون من تا نگام میوفتاد بهش می‌دیدم ک اونم داشته نگام میکرده زیرزیرکی همش لبخند میزد طوری ک چنبار مامانم گفت امیرعلی انگار خوشش میاد ازت دقت کردم یجور نگات میکنه

بعد ک ازدواج کردم اومدم خونه مامانم گفت با خانم فلانی ک صحبت میکردم گفتم آیدا رو شوهر دادیم یهو گف چیی عههههه امیر دیدی گفتم این زود ازدواج می‌کنه ها😐🙃🤐

حست چی میگه احساس قطب نمای آدم تو هم برو جلو اما وابسته نشی که سقوط رابطه اس

اول نمیخواستم بهش محل بدم 

چند سال هیچی نگفت بهم 

ولی بعدا فهمیدم خییلی وقته حواسش به من بوده ولی خییییلی توداره 

بعدا تازه بروز داد 

اونم سر اینکه تا دید داداشش میخواد بهم نزدیک بشه ...

همش ک حرف زدن نیساگه چراغ سبز ازت ببینه تا تهش میره

گلم ، خانواده هامون جوریه ک حتی نمیتونه دست منو بگیره 

یعنی یه رابطه ای بین خانواده هامونه ک حتی اگرم بخواد نمیتونه باهام دوست بشه چه برسه به هدف ...

اصلا به هیچ وجه چیزی عایدش نمیشه 

اصلا داشتم شاخ درمیاوردم بعد چندسال یهو اینجور شد 

ولی اسی این ک میگی زود عاشق میشم و میترسم و فلان روو خودت کار کن سعی کن بذاری کنار این عادتو سنت ک کم نیس چرا انقد ترس داری اینجوری اعتماد ب نفستم پایین میاد بالفرض این اوکی شد و عاشقتم بود خدایی نکرده این عادت توو هر مرحله ای از زندگی درست نیس

ولی اسی این ک میگی زود عاشق میشم و میترسم و فلان روو خودت کار کن سعی کن بذاری کنار این عادتو سنت ک ک ...

بله درسته ممنون ک گفتید 

اخه من الان تنهام 

با اینکه از هرجهت خوبم ولی تنهام ، زود عاشق میشم 

ولب اگر متاهل بشم و جنس مخالف توی زندگبم باشه میدونم اصلا حتی به چشم نامحرمم نگاه نمیکنم‌ چه برسه عاشق بشم‌

توی این سن ، تنهایی دبوونه کندست 

حالا ریا نشه شاید منو کسی ببینه بگه این ک تنها نیست ، حتما کسی توی زندگیشه 

بله درسته ممنون ک گفتید اخه من الان تنهام با اینکه از هرجهت خوبم ولی تنهام ، زود عاشق میشم ولب اگر م ...

منظورم این نیس 

میگم وابستگی زیاد خوب نیس تو ازدواجم کنی معلومه ب شوهرت زیادی وابسته میشی و احساسی برخورد میکنی این خوب نیس اصن

من ازت کوچیکترم ولی 21 سالگی ازدواج کردم الانم 28سالمه چیزایی ک تجربه کردم و دارم بهت میگم 

منظورم این نیس میگم وابستگی زیاد خوب نیس تو ازدواجم کنی معلومه ب شوهرت زیادی وابسته میشی و احساسی بر ...

آهان 

بله درسته ، وابستم 

بله ، باید روی خودم کار کنم 

ممنون ک گفتید 

شبتون آروم 🌹