2777
2789
عنوان

فراموشش کنم یا نه

148 بازدید | 26 پست

البته که نمیتونم 

ولی بعضی ها میگن برای به دست آوردن چیزی یا کسی که دوسش دارید بهش فکر کنید که مال شما شده و بهش می‌رسید 

و بعضی ها میگن اصلا بهش فکر نکنید و اصرار به داشتن نکنید تا مال شما بشه 

شما که به چیزی که خواستید رسیدید اون لحظه در انتظار یافکرش بودید یا فراموشش کرده بودید؟

من وقتی بهش فکر میکردم و جذبش میکردم بهم پیام میداد و جذب برام عمل می‌کرد

اما اینقدر الان خستم حوصله فکر کردن بهش ندارم و جذب برام خسته کننده شده

دوس دارم خودش اتفاق بیوفته نه صرفا انرژی بذارم برای جذب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میگی قانون جذب وجود داره؟

آره برای من عمل می‌کرد

ولی جوری بود که اون تایم واقعاااا بهش اعتقاد داشتم و واقعا باهاش همسو بودم

مدل موبایل موردعلاقه ام همون تایمی که فکر میکردم خریدم ، هربار هم میخواستم رلم بهم پیام بده واقعا باور داشتم که بهم پیام بده پیام میداد... اما از یه تایمی به بعد خسته شدم

میخوام ببینم خدا چی رقم میزنه

آره برای من عمل می‌کردولی جوری بود که اون تایم واقعاااا بهش اعتقاد داشتم و واقعا باهاش همسو بودممدل ...

من حس ششم قوی بوده قبلا یعنی هر اتفاقی که فکر میکردم میفتا‌ده تو زندگیم 

الان حس میکنم بهش میرسم و همون میشه که می‌خوام 

ولی فعلا که نشده 

من حس ششم قوی بوده قبلا یعنی هر اتفاقی که فکر میکردم میفتا‌ده تو زندگیم الان حس میکنم بهش میرسم و هم ...

منم یه بنده خدایی ف.  ال می‌گرفت خیلی ازش راضی بودن به من هم گفت تا آخر خرداد حتما پیام میده بهت منم هر صدایی که میومد مطمئن بودم اونه که پیام داده ولی نبود 

دیگه رها کردم

الان میشه در مورد من حستو بگی؟

من کلا راجب خودم فقط این حسم درسته 

ولی حس میکنم شما یه خانوم جون خوشگل و مهربون هستید که تو زندگی بخاطر قلب مهربونتون سختی های زیادی کشیدید و موفق هستید