2777
2789
عنوان

فراموشش کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست
مال من برای یه نفر بر عکسه بهش فک کنم دور میشه دور شم فکرش میاد یا خبرش 😐 مثل وسوسه شیطون

میگم آخه شنیدم دور شید خودش برمیگرده 

من تا الان که فکر کردم بهش هر لحظه نیومده سعی می‌کنم بهش فکر نمیکنم شاید خبری ازش شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله بتونم کامل فراموشش کنم ولی شما بهش برسی عزیزم

هرجور صلاح هست 

ولی من واقعاً سخته برام زندگی با کس دیگ ای جز اون 

وحشت دارم برام خواستگار بیاد 

میگم آخه شنیدم دور شید خودش برمیگرده من تا الان که فکر کردم بهش هر لحظه نیومده سعی می‌کنم بهش فکر نم ...

در کل همش چرت و پرته من بخوام میشه یا نمیشه شاید تو هدف مادی بشه ، ولی هدف عشقی وقتی دو نفر همزمان بخوان میشه اگه تاحالا نشده یا به صلاحمون نبوده تو آینده باهاش بدبخت میشدیم یا طرف برای رسالتی اومده که چیزی ازش یاد بگیریم و گذرا بوده 

در کل همش چرت و پرته من بخوام میشه یا نمیشه شاید تو هدف مادی بشه ، ولی هدف عشقی وقتی دو نفر همزمان ب ...

ولی کاش خدا اونو برای تجربه و امتحان تو زندگیم نمیفرستاد....

به تیپ و قیافه نیست خدایی 

هرچی خوشگل دیدم زن هاشون رو نمیشد نگاه کرد خدایی 

یه بار باهاش چشم تو چشم شدم خیلی قشنگ نگام میکرد 

به بار هم دانشگاه  سر جلسه امتحان منو دید من حواسم نبود دوستم گفت ده دقیقه فقط بهت نگاه میکرده  بعد که از سالن رفتم بیرون برگش رو تحویل داده و پشت سرم راه افتاده 

و از دور متوجه شدم نگام میکرد 

ولی نمی‌دونم چرا نمیشه . من مطمئنم دوستم داره ولی انگار قرار نیست بشه