اگر نفر نگفتیدچهل مرتبه بگید اللهم اغفر للمومنین والمومنات
کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است
مثلا خواهرم، برادرم، مادرم، پدرم، عموم،یا اسم دوستانتون
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست.............
ن اتفاقا، وتر خیلی اسون هست، حتی با انجام تمام اعکالش باز هم کمتر از 20دقیقه طول میکشه.
درکل اگر میتونین مثل نماز صبح بخون و ففط در حد توان دعا کنید افراد رو یا استغفار کنین خدا میپذیرع
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست.............
اگر خوندین لطفا منو هم دعا کنین اسمم نیهانه و بدحور زندگیم آشفتست💔دلم پر میزنه ک یبار دیگه نمازشب بخونم ولی ب خاطر لکه بینیم نمیتونم😔💔🥲دعا کنین به حاجتم برسمممممم
منم وقتی اوکی شد شرایطم هر وقت خوندم دعاتون میکنم