2777
2789
عنوان

نماز شب یاوتر چجوری برای چهل نفر دعا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دوست دارم بخونم . من تا اذان صبح بیدارم معمولا . نماز صبح هم حدودا ساعت ۳ و نیم صبح می خونم ... ...

💔سرشار از ارامشه،پر از حس قشنگ

ادم انگار انرژی سرتاسر وجودشو میگیره. 

برای منم حتما دعا کنین خیلی خیلی خیلی محتاجم زندگیم بپجور اشفتست💔😔

🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست............. 

تروخدا اگه خوندی اسمم محدثه ست حواست باشه تروقرآن مشکلم حل بشه تا فردا پس فردا وقت دارم دیگه هیچ راهی برام نمونده

تروخدا حواست باشه منو دعا کن واست آیه الکرسی میخونم😭🙏

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

خیلی دوست دارم بخونم . من تا اذان صبح بیدارم معمولا . نماز صبح هم حدودا ساعت ۳ و نیم صبح می خونم ... ...

میشه منم دعا کنی؟ اسمم محدثه ست مشکلم حل بشه فقط واست ایه الکرسی میخونم ممنونم😭

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

💔سرشار از ارامشه،پر از حس قشنگادم انگار انرژی سرتاسر وجودشو میگیره. برای منم حتما دعا کنین خیلی خیل ...

انشاالله همه ی گره های زندگی تون باز بشه ❤

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

میشه منم دعا کنی؟ اسمم محدثه ست مشکلم حل بشه فقط واست ایه الکرسی میخونم ممنونم😭

باشه سعی می کنم امشب بخونم.  آخه اولین بارمه

یکم تمرین کنم ببینم چجوریه .

اسمت رو به یاد میسپارم محدثه ❤ ممنونم عزیز  . 

ایشالله❤️

میشه وقتی خوندین اسم منم به یاد بسپارین؟ من فاطمه هستم .

زندگی من آینده ام به این مصاحبه ای که پیش رو دارم گره خورده دعا کنین قبول بشم لطفا ❤