2821
2789
عنوان

شست و شوی گوش چطوره

512 بازدید | 43 پست

قطره ی گلیسیرین گذاشتم سه روزه گوشام کیپ کیپن شنواییم کاهش پیدا کرده نکنه همینطور بمونم😐شست و شو بدم خوب میشه؟میترسم

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیمونی

بقران شنواییم کم شده اخه خیلی کیپه طبیعیه؟

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

اون قطره باعث شده گوشت کیپ بشهمن زیاد مجبور به شست شوی گوش شدمانقد راحته که نگو بعدشم که اصلا احساس ...

خواهر شما گوشت کیپ میشد؟اخه شنواییم کم شده میترسم

اصصصصصلا ترسو درد نداره

ساکشن انجام دادین؟میخواستم برم ساکشن کنم بعد یه دکتری گف انجام نده خطرناکه ممکنه پرده گوشت پاره بشه

اون قطره باعث شده گوشت کیپ بشهمن زیاد مجبور به شست شوی گوش شدمانقد راحته که نگو بعدشم که اصلا احساس ...

اخه سه روزه اینطور کیپه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز