بچه ها من با یه اقایی چهار ماه دوست بودیم بعد خدایی تو این چهار ماه برای دو سه بار کادو خرید و خداییشم توجه میکرد من کلا دختریم که خیلی به پسر رو نمیدم (زودم وا نمیدم ) بعد یه مدت اختلاف داشتیم و منم تو اون شرایط امتحان داشتم خلاصه مدام بحث میکردیم قبلشم که بحث میکردیم من یا یه روز جواب تلفونشو نمیدادم یا کلا قهر میکردم اونم هر باز ناز میکشید و این که هر بار که بحثی میشد من تهدید به کات کردن میکردم خلاصه یه شب بهش گفتم میخوام کات کنم اونم گفت الان نه بزار فردا صبح حرف میزنیم دیگه هیچی صبح اون صبح بخیر گفت من جواب ندادم و به هر حال با هم کات کردیم بعد کات من همه اکانت ها که پیام داده بودیم حذف کردم و دو تا شماره تلفنشم بلاک کردم دیگه الان نزدیک چهار ماه میگذره از اون قضیه میدونم خیلی هم اشتباه کردم اما دلم براش تنگ شده چی کار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب بالاخره یه بحثی بوذه که ذعوا کردی نمیخاد خودت رو سرزنش کنی که چراکات کردی الان فقط داری خودت رو توجیح میکنی که اشتباه از خودت بوده درصپرتی که برا جدایی هردو مقصرین برگردینم مثل سابق نمیشین که
ببین نمیدونم چی بگممیشه که بهش پیام بدی ولی اگه کینه ای باشه بد جور تر میزنه به اعصاب و روحیه اتاگه ...
من خیییلی مغرورم یعنی یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی نمیدونم چی کار کنم دقبقا الان تو همین گیر کردم ولی فک نمیکنم باهام بد حرف بزنه چون خودم باهاش کات کردم
باید اول یاد بگیری رابطه خاله بازی نیس امروز رفتی تو رابطه فردا ول کنی پس فردا برگردی روز بعد کات . این روابط جز بازی روانی و حس بد هیچی نداره و مرد هم ازت زده میشه و خیانت میکنه