2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

136 بازدید | 12 پست

۳۸ روزه که کات کردیم

آذر امسال میشه ۴ سال که میشناسمش

خیلی بهش وابسته ام

من از روز اول بهش حس داشتم، بیشتر از دوست

ولی ما دوست معمولی بودیم

هیچوقت فکر نمیکردم این حس متقابل باشه تا اینکه مهر ماه پارسال کم کم اعتراف کرد

از آذر پارسال تا اردیبهشت ماه امسال تو رابطه بودیم، قبل از اون دوستای خیلی صمیمی بودیم

ما خیلی قهر میکنیم. سه ماه چهار ماه قهر بودیم تو این چهارسال، هفته به هفته دعوا و قهر. اما بازم همو دوست داشتیم و برمیگشتیم بهم و همه چیو فراموش میکردیم

اما... 

اون بدجور ازم متنفر شده. و من بیشتر از همیشه بهش وابسته شدم. خیلی راحت به زبون اورد که ازم متنفره و حرفایی بهم زد که هیچوقت یادم نمیره.

از بهمن ماه شروع کرد من رو هفته ها بلاک میکرد و من هرشب با گریه میخوابیدم اما اون خوش میگذروند. 

بنظرتون شانس دوباره ای وجود داره؟ چون ما دعواهای خیلی بدتر هم داشتیم اما به طرز معجزه آسایی دوباره دوست شدیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سناریو تکراری که مغز ادم میسازه.. هرچی دست نیافتنی تر خواستنی تر.. درحالی که واقعیت نداره و با این چیزی ک تعریف کردی تو یه رابطه سمی بودی و  ارزشت رو نمیدونسته الان باید خودت رو بکشی بیرون از اون وضعیت و کم کم به ارامش برسی تازه بعد یکی دو سال میفهمی چه لطفی در حق خودت کردی :)) 

سناریو تکراری که مغز ادم میسازه.. هرچی دست نیافتنی تر خواستنی تر.. درحالی که واقعیت نداره و با این چ ...

اره همه همینو میگن. 

بدترین رفتار رو باهام داشت اما بازم دوستش داشتم، هیچوقت بدی هاش به چشمم نیومد. امیدوارم یه روز همه اینارو بفهمه

منم همچبن رابطه ای داشتم…۴ماهه دیگ کامل کات کردم 

این رابطه ها سمین..واقعا سمی و سوهان روح ادم میشن بدون اینکه ادم بفهمه من خودم بارها و هروز شاید بهتره بگم پشت تلفن خودمو میکشتم ک خودتو درست کن اما همیشه همه چی همون بود

فراموش کن هرچند سخت باشه باور کن خدا بعضی وقتا بهتره ادمو میخواد و ماها اصرار داریم ب همون چیز قانع باشیم..

منم همچبن رابطه ای داشتم…۴ماهه دیگ کامل کات کردم این رابطه ها سمین..واقعا سمی و سوهان روح ادم میشن ب ...

وای عزیزم. واقعا درکت میکنم خیلی سخته

امیدوارم دوتامون به راحتی فراموش کنیم همه چیز رو

اره همه همینو میگن. بدترین رفتار رو باهام داشت اما بازم دوستش داشتم، هیچوقت بدی هاش به چشمم نیومد. ا ...

قرار نیست بفهمه تو هم قرار نیست زندگیتو پای یه ادم نفهم هدر بدی مگه نه؟ 

تو شرایط تو بودم و فکر میکردم اخر دنیاس ولی واقعا نبود و الان روزی ۱۰ بار شکر میکنم که نشد لطفا هیچ جوره چکش نکن عکس و همه خاطراتشو پاک کن حذفش کن از زندگیت همچی بهتر میشه 🤍

وای عزیزم. واقعا درکت میکنم خیلی سختهامیدوارم دوتامون به راحتی فراموش کنیم همه چیز رو

قربونت گلم

میتونی چون خودم کامل  اینو درک میکنم میگم اگ من تونستم توام میتونی …طوری ک بهم میگفت چجوری انقد قوی بودی ک توسنتی گفتم تو اینطوری فک میکنی من بارها تو خودم شکستم

خودتو با کارای جدید سرگرم کن عزیزم