2777
2789
عنوان

شکم بزرگ ده ماه بعد سزارین

111 بازدید | 13 پست

سلام خانوما ،کسی مثل من بوده شکمش ده ماه بعد زایمان هنوز بزرگ باشه جوری که انگار حامله ام .

زایمان دوممه اولی طبیعی بودم دومی سزارین

هر کی از راه میرسه میگه وای چقد شکمت بزرگه دیگه اعتماد بنفس ندارم 

پریود هم نشدم هنوز ،ممکنه از اون باشه؟

منم اولی طبیعی دومی سز ...ولی جفتش همون روز اول بعد زایمان با شکم بند همچی محکم بستم 😂😂الان کسی میبینه میگه باشه بچه بیاری بعد شکمت و میبینیم😁 خبر ندارن دوتا بچه دارم ...عزیز باید روزای اول محکم میبستی ..چون کوچیکم بشه شل و آویزون میشه اونو میخوای چیکار 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون ب هر حال میدونید هر ماه بخاطر روند پریودی شکم برآمده میشه مخصوصا قسمت پایین و. وقتی ک پریود میشه آدم اون برآمدگی از بین میره شمام ک ده ماهه پریود نشدی باید دکتر هم بری و ب هر حال بخاطر حاملگی و زایمان قطعا اضافه وزن هم داشتین با ورزش و گن میشه اوکی کرد 

ده ماه گذشته ها مثل اینکه ..فک کردی با پریود کوچیک میشه 😐همون اوایل باید میبسته

برا من که این طور بود 

دو تا زایمانم دقیقاا بعد از نه ماه پریودی 

یک چهارم وزن بعد زایمان میشدم 

جاریم هم همن طور

خودتون ب هر حال میدونید هر ماه بخاطر روند پریودی شکم برآمده میشه مخصوصا قسمت پایین و. وقتی ک پریود م ...

البته اضافه وزن ندارم همه جام لاغره فقط شکمم بزرگه ۵۹ کیلو شدم الان