2777
2789

حاملم ۱۳ هفتم هماتومم اندازش ۹.۵ هست بنظرتون جذب میشه?

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۹.۵ cc ?هماتوم خودش جذب میشه و معمولا خطرناک نیست مال من ۳cc بود با شیاف پروژسترون جذب شد استراحت کن ...

سی سی  رو نزده نوشته اندازه هماتوم ۹.۵

شیاف چون از تهران میاد دیگه گیرم نمیاد شرکتش تعطیل شده

آمپول میزنم مال شما چند وقت بعد جذب شد؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

من ۲۷ سیسی داشتم دوقلو بودن یکیش به خاطر هماتوم رشدش متوقف شد

خونریزی شدید کردم تو ۹ هفته

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
من ۲۷ سیسی داشتم دوقلو بودن یکیش به خاطر هماتوم رشدش متوقف شدخونریزی شدید کردم تو ۹ هفته

چ بد منم گفتن سقط میشه. دیگه نمیدونم چ کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ بد منم گفتن سقط میشه. دیگه نمیدونم چ کنم

فقط شیافو امپول 

شیاف پیدا کن شده از شهراب دیگع ولی پیدا کن حتما

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
فقط شیافو امپول شیاف پیدا کن شده از شهراب دیگع ولی پیدا کن حتما

من لکه بینی دارم بنظرت با لکه بینی سقط میشه؟

شما چند هفته بودی ک سقط شد؟

من آمپول و شیاف میزنم.

شیاف دیگه داروخونه ها وارد نمیکنن چون کارخونه تو تهران تعطیله.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا میتونی استراحت کن فقط برا دسشویی بلند شو دیگ همش بخواب..

شما داشتی؟ 

رفع شده من لکه بینی دارم نگرانم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من شدت خونریزی خیلی زیاد بود سقط شد استراس اصلا نداشته باش فقط استراحت کن

اها عزیز دلم 

من فعلا همش استراحتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه من شدت خونریزی خیلی زیاد بود سقط شد استراس اصلا نداشته باش فقط استراحت کن

اها عزیز دلم 

من فعلا همش استراحتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40