2777
2789
عنوان

فردا باید برم سونو

366 بازدید | 21 پست

بعد ۱۳ ماه اقدام بازم فردا قراره برم سونو ببینم فولیکولام رشد کرده برای بارداری البته ماه پیشم رشد کرده بود ولی باردار نشدم کاش اینبار بشه😔آمپول hcgهم میزنم

اگه فولیکولات رشد نکرده تخمک خوبی نداری چرا امپول اچی سی میزنی نزن گلم

ماه پیش رشد کرده بود زدم فردا میرم اگه بازم رشدکرده باشن بازم میزنم البته ۱۱روز پیش هم رفته بودم روز اول پری که یه فولیکول ۱۷ هم داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماه پیش رشد کرده بود زدم فردا میرم اگه بازم رشدکرده باشن بازم میزنم البته ۱۱روز پیش هم رفته بودم روز ...

انشالله که این ماه حتما باردار میشی انشالله

نگران نباش میشی یکم استرست رو کم کن 

من الان ۳تا نینی دارم برا منم دعا کن سالم وسلامت به دنیا بیان

انشالله که این ماه حتما باردار میشی انشاللهنگران نباش میشی یکم استرست رو کم کن من الان ۳تا نینی دارم ...

انشاالله به سلامتی به دنیا بیان عزیزم

منم دلم خیلی بچه میخواد به بچه های مردم با حسرت نگاه میکنم

انشالله که این ماه حتما باردار میشی انشاللهنگران نباش میشی یکم استرست رو کم کن من الان ۳تا نینی دارم ...

سه قلو😍😍😍😍😍

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

🥲

چند هفته هستین 

واقعا سه قلو دارین 😍😍😂

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

هفته ۱۱

هفته چند مشخص شد سه قلوعه😍🥺

چند هفته هستین واقعا سه قلو دارین 😍😍😂

شما هم بچه دارین اصلا خیلی متعجبم از اونایی که بچه دارن میگم یعنی چجوری یه نفر میتونه بچه داشته باشه چون خودم نمیتونم متعجبم🤣🤣