2777
2789

الان من خداییش باید تابستون قبل یازدهم درس بخونم؟💔

شما ها که دانشگاه قبول شدین با نهایی خوب دادین خونده بودین؟

از یه طرف میگم شاید فردا مردم ولش کن از یه طرف میگم دو سه سال دیگه بدبخت نشم😂😅

تجربی میخونم سال پیش کلا در حد مدرسه خوندم کتاب چی بگیرم تابستون اگه خواستم بخونم؟

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

از یه ساعت مطالعه پایه از همین الان شروع کن

مثلا ۳ ساعت حتی و اروم اروم افزایشش بده جوری که مثلا اگه رسید به ۴ ساعت انقدر هرروز تلاش کن ۴ ساعتت خونده بشه که حتی وقتی حالت بد بود هم ۴ ساعت بخونی حتی اگه یک ماه طول بکشه این ساعت رو بتونی نگهش داری بعد که دیدی دیگه ۴ ساعت روزی درس خوندن برات عادی و راحته برو واسه ۴ و نیم و ۵ و بعدش بالاتر

اینجوری تابستون دهم به یازدهم میرسی به ساعتی که بتونی درست استفاده کنی از تابستونت

به حرف کسایی که میگن از دهم که درس نمیخونن و مسخره میکنن توجه نکن کسایی که میگن باید از دهم روزی ۱۲ ۱۳ ساعت بخونی تا پزشکی بیاری رو هم جدی نگیر اگه خودتو خسته کنی با درس دوازدهم به شدت خسته و زده ممکنه بشی و اگه شل بگیری پایه بعدا خیلی اذیتت میکنه

حد وسط رو نگه دار جوری که وقتی رسیدی به بازه هایی که واقعا باید خیلی خوب درس بخونی اوضلع جوری نباشه که حتی بلد نباشی پای کتاب بشینی و ندونی توی هردرس چه استراتژی واست اوکی تره

اولویتت این باشه دهمت رو خیلی خوب ببندی که بهتره در کنار منابع کتابی تابستون از دو تا حداقل آزمون ازشون تست بزنی تا هم سرعتت زیاد شه هم کامل مطالب ثبت شه تو ذهنت(چون اگه خوب بخونی دوازدهم تایمی که برای یادآوری میخوای بذاری خیلی کمتره)

ولی در کنارش سعی کن حتی اگه خیلی کم یازدهم رو پیش روی داشته باشی یکم چون هم انگیزه میده بهت تو یازدهم هم چون به خصوص زیست یازدهم سنگین تره بهتر میتونی پیش بری تو دوران مدرسه ها

آزمون هم اگه ثبت نام کنی خیلی خوبه

"👩🏻‍⚕️📚☕"

از یه ساعت مطالعه پایه از همین الان شروع کنمثلا ۳ ساعت حتی و اروم اروم افزایشش بده جوری که مثلا اگه ...

خیلی ممنون بابت راهنماییت❤

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.