2777
2789

من برادرام سرباز بودن میدونم بچه سربازی فرستادن چقدر استرس داره تازه اون موقع صلح هم بود یکیشون زمان داعش بود فرستادن مرز چقدر میترسیدیم الان فکر میکنم اون خانواده هایی که بچشون الان خدمت سربازیه چه حالی دارن خدا به این بچه ها رحم کنه واقعا هیچ کابوسی بدتر ازین نیست بچت بره خدمت همون موقع جنگ بشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

خدا پشت وپناهشون باشه 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همزمان پسر دایی و پسر عموم سربازی رفتن 

تو بخش آشپز خونه کار میکنن

ننه هاشونم خیلی نگرانشون هستن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

انشاءالله به یاری خدا سالم برمی‌گردن 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

پسرعموی مامانم تو دوران خدمت فوت شد 

خدمتش مرز بود

باباش وقتی فهمید سکته کرد و فوت شد

مادرشم بنده خدا یک شبه پیر شد و الان فقط یه آدم متحرکه 

سربازی ظلمه بخدا

دوسال از عمر یک جوون حروم میشه و ممکنه حتی جون و سلامتی رو از دست بده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

فقط سرباز بقیه پرکل مملکت در خطر هر کسی عزیزی داره سرباز غیر سرباز ندارهپسر برای همینه باید دفاع کنه ...

کسی نگفته بقیه پر 

حرف اینکه الان سربازها واقعا بیشتر توی موقعیت خطرناکی هستن 

پسر هم برای دفاع آفریده نشده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

سربازا رو برگردوندن خونه هاشون

جدی؟خداکنه اینجور باشه تو شهیدا سرباز وظیفه کم سن وسال بود دلم کباب شد براشون

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
همزمان پسر دایی و پسر عموم سربازی رفتن تو بخش آشپز خونه کار میکننننه هاشونم خیلی نگرانشون هستن

ایشالا سالم برمیگردن

همسر من مرداد میخواس بره آموزشی

بعد امتیاز سرباز نخبگی داره

دقیقا روزی که میخواس بره واسه تایید نخبگی جنگ شد روز قبلش

الان موندیم چی کار کنیم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
جدی؟خداکنه اینجور باشه تو شهیدا سرباز وظیفه کم سن وسال بود دلم کباب شد براشون

اره از همسایه های ما برگشتن تازه شنیدم دیگه هم سربازی برچیده شده 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁