2777
2789
عنوان

از پسرا بدم میومد بدتر بدم امد

219 بازدید | 20 پست

قبلا روبیکا نصب کردم با دوستم چت کنم یه پسره مزاحم شد گفت دوست شیم گفتم نه خودم رفیق دارم (فکر کردم دختره چون اسم عکسش دختر بود) گفت اگه پسر باشه چی 

گفتم بدتر نه 

گفت پسرم 

بهش خندیدم گفتم عکست اسمت یچیز دیگه میگه 

دختری دروغ نگو!! 

بلاکش کردم با یه اکانت دیگه پیام داد گفتم من پسرم 

تا جون داشتم بهش فحش دادم گفتم گورتو گم کن کثیف

خلاصه اینم بلاک کردم دیدم با اکانت مادرش پیام داد 

گفتم بیا س. س چت داشته باشیم

(اشغال چقد چندشه) 

دوباره فحشش دادم 

گفتم که نه... بیا س. س چت داشتیم باشیم از اینجور حرفا 

بعدش بلاکش کردم کل اکانتشو 

حالم بهم خورد بهش هنوزم فکر میکنم حالم بد میشه!! 

چجور ادم میتونه انقد کثیف و اشغال باشه 

✨👑ریوکی. ارامش بخش و دوست داشتنی 👑✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه اکثر محتوای اینترنت و شبکه های مجازی تو کشور ما رفته به همین سمت.

نمیدونم چقد اشغال بود گفتم حاجی رل دارم گفت مهم نیست بیا فلان چت کنیم چقد کثافت بود 

اصلا بگو شوهر دارم بازم ول کن نیستن میگن ما رو هم اضافه کن. اینقدر کثیف شدن مردها

اره بخدا اشغالن کلا از پسر ایرانی بدم میاد خودم دوست پسر معمولی هلندی دارم ماهه یکیشم اندونزی حتی با پسر عرب هم دوست بودم خیلی خوبن خارجی ها مهربون باشعور

اره بخدا اشغالن کلا از پسر ایرانی بدم میاد خودم دوست پسر معمولی هلندی دارم ماهه یکیشم اندونزی حتی با ...

منم دوست خارجی دارم از بلغارستان و رومانی و سوئد. تو گیم باهشون اشنا شدم خیلی با درک و شعورن. حتی از مکزیک هم داشتم واقعا با شعور و با ادب بودن همشون جز مردهای روس

منم دوست خارجی دارم از بلغارستان و رومانی و سوئد. تو گیم باهشون اشنا شدم خیلی با درک و شعورن.

اره والا بعد طرفدار های مرد میان میگن زر نزنین پسرای ایرانی بهترن خارجی بدتره واقعا فازشون نامعلومه

اره والا بعد طرفدار های مرد میان میگن زر نزنین پسرای ایرانی بهترن خارجی بدتره واقعا فازشون نامعلومه

خب یک چیزی بگم روسها واقعا خوب نیستن و مرد ژاپنی. و اکثر خاورمیانه ای ها. بهترین مردها سوئدی و هلندی و دانمارکی هستن. المانی ها هم جالب نیستن زیاد امریکائی ها خیلی خوبن. 

خب یک چیزی بگم روسها واقعا خوب نیستن و مرد ژاپنی. و اکثر خاورمیانه ای ها. بهترین مردها سوئدی و هلندی ...

نمیدونم تاحالا ندیدم هرچی دیدم خارجی بوده خوب بوده 

نمیدونم تاحالا ندیدم هرچی دیدم خارجی بوده خوب بوده

من دیدم روسها و هندی ها و بعضی عربها هم دنبال س. ک. س چتن و داغونن. المانی هم کلا بی اعصاب و اگر دم دستشون باشین تیغ زنن و فضول خیلی. دوستام المانن