2777
2789
عنوان

هدیه تولدی که نامزدم بهم داد

146 بازدید | 12 پست

فردا تولدمه و چون نامزدم نمیتونست فردا بیاد پیشم امروز اومده بود ، اما هدیه ای که برام آورده بود یه دستبند نقره بود 

در حالی که آخرین هدیه ای که بهم داده بود شب یلدای پارسال بود که برام بدونه گوشی گرفت ، برای عید امسال گفت یکم دستم تنگه و نمیتونم طلا برات بگیرم ولی بعد از عید حتما برات میخرم ، بعد از عید چهار ماه گذشت نخرید ، الان هم تولدمه بازم چیز خاصی نخرید 

واقعا ناراحت شدم امروز ، نه بخاطر اینکه بگم برام طلا نخرید ولی میدونی بحث اولویت و مهم بودنه هست ، با خودم میگم من که حتی توی عید هم بهش گفتم اشکال ندارد اگر فعلا پول نداری نمی‌خواد هیچی بخری اما الان دیگه تولدم بود ، یجورایی جلوی خانوادم خجالت کشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبارکت باشه هم کادو هم تولدت 💚🎀

اره بهت حق میدم ادم بالاخره دوست داره کادو های خوب و گرون از نامزدش بگیره واقعا 

ولی خب خودت میگی یکم دستش تنگه و اینکه ظاهرا داره خونه هم میسازه برای زندگیتون 

اگه بهت توجه داره و دوستت داره و احترامت رو نگه میداره،نذار  قیمت کادو ارزش کارش رو برات کم کنه 

الان دستبند نقره هم ارزون نیست ‌واقعا 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
خب باید ببینیم وضع مالیش چطورهایفون ۱۳گوشی خوبیه و خب گرون شاید بعد اون نداشته

گوشی رو شیش هفت ماه پیش خریده 

یعنی از اون موقع تا الان اینقدر پول نداشته که بخواد یه کادو خوب برای تولدم بگیره 

درآمدش هم خوبه ، زیاد نیست اما خب کم هم نیست ، به اندازه ای بوده که از عید که قولشو به من داده بود تا الان که چهار ماه میگذره یه کادو خوب بگیره برام 

عزیزم مبارکت باشه هم کادو هم تولدت 💚🎀اره بهت حق میدم ادم بالاخره دوست داره کادو های خوب و گرون از ...

مرسی ازت عزیزم ، ولی از کجا فهمیدی داره خونه می‌سازد 😂

همه اینا که گفتید درسته ، داره خونه می‌سازه اما خب مگه چندبار در سال تولد منه؟؟

شرایط ما جوری نیست که زود زود بیاد پیشم که بخوام بگم زیاد برام هزینه می‌کنه 

مرسی ازت عزیزم ، ولی از کجا فهمیدی داره خونه می‌سازد 😂همه اینا که گفتید درسته ، داره خونه می‌سازه ا ...

تو یکی از تاپیکات گفتی گلم که خونه میسازه 

اگه حس میکنی ممکنه خسیس باشه ،دیگه داستان متفاوت میشه اونجوری ،باید با مشاور ازدواج مشورت کنی در مورد خساست( اگر فکر میکنی خسیسه) 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.