2777
2789

فیزیک 

زیست

شیمی 

ریاضی 

زمین 

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا بستگی به فهم و یادگیری خودت داره و اینکه با کدوم استاد ارتباط میگیری

ولی چندتا از استادایی ک معمولا خوبن و همه راضین رو میگم

زیست فرهمند نیا

ریاضی معین کرمی

شیمی فراهانی 

فیزیک رو نمیدونم 

فیزیک براتی 

ریاضی آریان حیدری 

شیمی فراهانی 

زیست حنیف عظیمی یا فرهمندنیا 

البته بستگی به خودت داره با کدوم‌اوکیی مثلا برای فیزیک بعضیا با قضاتی بهترن یا برای ریاضی با معین کرمی

شیمی مرادی دوست داشتم خیلی زیست حنیف عظیمی

مرسی خودت اینا رو دیدی ؟

زیست فرهمند نیا چطوره ؟

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  
فیزیک یحیویزیست حنیفشیمی بابایی

خودت اینارو دیدی ؟ 

زیست فرهمند نیا چطوره ؟

کاملا بستگی به فهم و یادگیری خودت داره و اینکه با کدوم استاد ارتباط میگیریولی چندتا از استادایی ک مع ...

اره اینارو شنیدم خوبن 

ریاضی چون اولشی کرمی زمین چلاجور دیدم خوب بوده اگر سطح بالای شیمی داری و تست و فلان هادیان فر زیستم ...

مرسی عزیزم 

نه شیمی سطح پایینم 

فیزیک خوب درس میدن این دوتا ؟ 

دیدم همه روفرهمند و ندیدم

فیزیک یحیوی خیلی خوبه یا متوسط ؟