2777
2789

خانما من و مامانم رفتیم بازار یکم خرید کنیم برگشتیم 

دیدیم داداشم رفیقاش تو ماشین نشستن. 

این داداش من داشت تنها یدونه از این طناب بزرگا هستن صیادی ها دور یه میله ای آهنی  هم پیچیده بود خیلی سنگین بود دو نفری سه نفری باید آورد اونا رو 

این خودش تنهایی آورد گذاشت پیش ماشین

اون طناب رو آورده بودن گذاشته بودن انباری ما واسه تکیه شون هست برای محرم ماه.

بعد داداش من هم خیلی لاغره  تو این چند سال هر کار بگی این واسه رفیقاش کرده حتی شده می‌ره نون میگیره میبره میده خونه مادر رفیقش برمیگرده خیلی حرصم گرفت

مامانمم حرصش گرفت بلند گفت اینو باید دو سه نفری بلند کنین نه یه نفری فردا کمر درد میگیری چرا اینا همه نشستن تو ماشین یکیشون بیاد تو رو کمک کنه

با ما دعوا می‌کنه میگه شما چیکار دارید برید تو

حرصم میگیره از این کاراش واسه بابام بنده خدا هیچ‌کار نمیکنه اونوقت واسه این رفیقاش کم مونده کفششون هم بشوره😒

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

منم همینم!! اینو مادربزرگم هفته گذشته بهم تذکر داد...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت چندسالشه

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
هدفتون از این کارا چیه مشکلی چیزی دارید ؟ قاتی دارید؟ ببخشیدا

انگار پیش فرض نهادینه شده بود در من!! تا مادربزرگم نمی‌گفت خودم متوجه نبودم!! هرچند هنوزم تو همون لاینم... سعی دارم تغییرش بدم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

۲۶

من فکر کردم سنش خیلی کمه 

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)