وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ورزش و رژیم بدنش رو لاغر میکنه و با توجه به ژنتیکش وقتی شد چوب خشک تازه شاید رو صورت تاثیر بذاره که مناسب نیست
وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱
دوباره چربی میاره صورتوقتی بدن پر باشه صورت هم پر میشهنمیشه یکی لاغر یکی پر
نه بدنش لاغره
نه اتفاقا همش بستگی به درصد چربی بدن داره بتونه برسونه به حدود ۱۰ الی ۲۵ درصد صورتشم لاغر میشه
نه عزیزم من مربی رسمی بدنسازی هستم
بستگی به ژنتیکش داره
درصد چربی بدتش با این وزن احتمال هیلی زیاد پایینه
ولی چربی صورتش آخرین چیز میره
درصد چربی بدنش رو بیاره پایین بدنش خیلیی خشک میشه چون ما چربی سوزی موضعی نداریم