2821
2789

برو چربی صورتت تخلیه کن

از داخل دهان انجام میدن بخیه هم نمیخوره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راه سریعش:شیشه تریاکراه آروم:ورزش و رژیم

ورزش و رژیم بدنش رو لاغر میکنه و با توجه به ژنتیکش وقتی شد چوب خشک تازه شاید رو صورت تاثیر بذاره که مناسب نیست

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

برو چربی صورتت تخلیه کناز داخل دهان انجام میدن بخیه هم نمیخوره

دوباره چربی میاره صورت

وقتی بدن پر باشه صورت هم پر میشه

نمیشه یکی لاغر یکی پر

🗡 don't kill me, just help me run away

دوباره چربی میاره صورتوقتی بدن پر باشه صورت هم پر میشهنمیشه یکی لاغر یکی پر

نه بدنش لاغره

ورزش و رژیم بدنش رو لاغر میکنه و با توجه به ژنتیکش وقتی شد چوب خشک تازه شاید رو صورت تاثیر بذاره که ...

نه اتفاقا همش بستگی به درصد چربی بدن داره 

بتونه برسونه به حدود ۱۰ الی ۲۵ درصد صورتشم لاغر میشه

🗡 don't kill me, just help me run away

نه اتفاقا همش بستگی به درصد چربی بدن داره بتونه برسونه به حدود ۱۰ الی ۲۵ درصد صورتشم لاغر میشه

نه عزیزم من مربی رسمی بدنسازی هستم

بستگی به ژنتیکش داره

درصد چربی بدتش با این وزن احتمال هیلی زیاد پایینه

ولی چربی صورتش آخرین چیز میره

درصد چربی بدنش رو بیاره پایین بدنش خیلیی خشک میشه چون ما چربی سوزی موضعی نداریم