2777
2789

شهر ما فقط چند تا رشته می‌گرفت که همرو آوردم 

شاعر میفرماید                                                           افسوس که سرمایه ز کف بیرون شد وز دست اجل بسی جگر ها خون شد کس نامد از آن جهان که پرسم از وی   احوال مسافران عالم چون شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر ما فقط چند تا رشته می‌گرفت که همرو آوردم

من شهرمون 3تا میخواست

2تا اموزش ابتدایی

1نیاز ویژه

هم شهر خودمونو زدم هم شهرای اطرافو زدم

بجز شیمیا بقیه دعوت شدم 

:)

منم دقیقا شیمی به بعد شیمیارو سه خوردمولی کد 2 به ترتیب انتخاب رشتم اول زیستتربیت بدنیکاروفناوریبهدا ...

نه من شیمی اوردم.فقط زیست نیاوردم.بعد شیمی، علوم تجربی،ابتدایی، بهداشت،کاروفناوری، تربیت بدنی

منم دقیقا شیمی به بعد شیمیارو سه خوردمولی کد 2 به ترتیب انتخاب رشتم اول زیستتربیت بدنیکاروفناوریبهدا ...

چرا بهداشت رو اول نزدی؟

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  
نه من شیمی اوردم.فقط زیست نیاوردم.بعد شیمی، علوم تجربی،ابتدایی، بهداشت،کاروفناوری، تربیت بدنی

ببخشید چرا بهداشت رو اول نزدی؟

میشه برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستی ،داره بارون میاد لحظه برآورده شدن دعاها منم پیشاپیش برای کسایی که صلوات می فرستند دعا کردم  

عهه 

خوشبحالت

شیمیو خیلی دوست داشتم

ولی شهرما نمیخواست

کل استانم 10تا میخواست

اولویت با من نبود :(((((((

ی علوم تجربی شهر دیگم زدم،اونم مجاز شدم ولی اولویته اخره

شهید رجایی کاروفناوریم 2خوردم

:)