یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببخشید شما بدبختیت چیه ؟ اینا چرت وپرت خودت دوس داشته باش . اگه قرار باشه ابر بدبخت باشه اون منم . منم عین خیالم نیست خواهرا وبرادرام که وقتی کارم دارن وخر حمالی می خوان یه جون به ته اسمم می زنن وکارشون می گن وگرنه وقتی خوشیاشون یا وقتی یه کاری برام پیش میاد یا حتی مریض میشم نمیگن داداش داریم وحتی یه زنگم نمی زنن احوالم بگیرن چی میگی دختر خوب ولی من خودم با این رفتارشون اذیت نمی کنم دل سپردم به خدا خداروشکر تاحالا هم فقط خودش دستم گرفته ... 38 سالمه یه بار ازدواج ناموفق داشتم عاشق دختر بودم همه کاری براش کردم ولی با خیانت تلفنی شروع کرد و تا اینکه دیگه راهمون از هم جداشد خب تو عقد بودیم ناراحتم نیستم می دونی چرا چون تمام صدم براش گذاشتم ولی اون نامردی کرد ... جالبه خانوادم پشت اون بودن مثلا یکی از داداشام رفته بودم به پدر خانوم سابقم گفته بود مهریه رو بذار اجرا سریع زندانش کن...ولی گذشت 10 سال دل دادم به خدا