2777
2789
عنوان

گره کور چیه میگن تو زندگی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست
چهارگوشه اتاقت رو نمک ایت الکرسی بزارهرروز عود شمع روشن کن اسفند بسوزونقبل انجام هرکاری بسم الله کنت ...

مرسی عزیزم تو الان در چه حالی بهتر شدی؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

گره کور که اصطلاحه ولی خب الان تو این وضعیت جنگی زندگی هممون گره کور شده

ممنون عزیزم

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم بنظرت دیگه کم آوردم؟

ببخشید شما بدبختیت چیه ؟ اینا چرت وپرت خودت دوس داشته باش . اگه قرار باشه ابر بدبخت باشه اون منم . منم عین خیالم نیست خواهرا وبرادرام که وقتی کارم دارن وخر حمالی می خوان یه جون به ته اسمم می زنن وکارشون می گن وگرنه وقتی خوشیاشون یا وقتی یه کاری برام پیش میاد یا حتی مریض میشم نمیگن داداش داریم وحتی یه زنگم نمی زنن احوالم بگیرن چی میگی دختر خوب ولی من خودم با این رفتارشون اذیت نمی کنم دل سپردم به خدا خداروشکر تاحالا هم فقط خودش دستم گرفته ... 38 سالمه یه بار ازدواج ناموفق داشتم عاشق دختر بودم همه کاری براش کردم ولی با خیانت تلفنی شروع کرد و تا اینکه دیگه راهمون از هم جداشد خب تو عقد بودیم ناراحتم نیستم می دونی چرا چون تمام صدم براش گذاشتم ولی اون نامردی کرد ... جالبه خانوادم پشت اون بودن مثلا یکی از داداشام رفته بودم به پدر خانوم سابقم گفته بود مهریه رو بذار اجرا سریع زندانش کن...ولی گذشت 10 سال دل دادم به خدا

سنگینی چی؟

چشم بد

طلسم

نفرین

ناشکری

همزاد و... باعث میشن که کارات پیش نره همش حالت بد باشه دست ببری سمت طلا بشه خاک همش ضررای مالی کنی و...

چشم بد واقعا تاثیر دارهو یاعث مرگ حتی میشه

من قبلا اعتقادنداشتم ولی فهمیدم واقعا چشم بد وجود داره 

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

ببخشید شما بدبختیت چیه ؟ اینا چرت وپرت خودت دوس داشته باش . اگه قرار باشه ابر بدبخت باشه اون منم . م ...

منم بخدا انقد بدبختم اگه بشنوی میدونی یکی هم مث خودت رو کره زمین وجود داره دیگه کم آوردم واقعا خستم نا امیدم افسرده شدم😓

چشم بدطلسمنفرینناشکریهمزاد و... باعث میشن که کارات پیش نره همش حالت بد باشه دست ببری سمت طلا بشه خاک ...

من آخه چیزی هم ندارم چشم بد دمبالم باشه دلیل این همه بدبختی رو نفهمیدم هیچوقت😑