سلام من فروردین یه سقط کردم با سایتوتک. بازم این ماه باردار شدم. قرص مارولین میخوردم اما نمیدونم چرا باردار سدم. اصلا شرایط بچه اوددن ندارم چون ن شوهرم میخاد ن من میتونم چون صیغه ام زندگیمون محکم نیست شوهرم یه روز قهر میکنه میره ده روز تنهام میزار دوباره میاد منم اصلا دوسندارم بچه صیغه ای بدنیا بیارم شوهرمم چون دوتا بچه نوجوان از همسر اولش دار من با بچه هاش کنار نمیام حاضر ب عقد نمیشم چون الویت زندگیش فقط بچه هاشه پرچم اونارو همیش نگه میدار منی که میگم مثلا بمن مانتو تابستونی بخر میگ نه اول باید ب پسرم ps4بخرم اگ پولم موند باش میریم مانتو بخر. و خیلی مشکلات دیگ بچه اولم خودش رفت ماما خصوصی اورد خونه سقط کردم. این بچه رو هم میگ خودت بنداز من دیگ ۳۰میلیون ندارم بتو سقط کنم برو عطاری یه زهرمار بخر .دیگ عمرا باهات همخاب بشم چته زرت زرت حامله میشی گمشو دیگ بمن زنگ نزن
اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.