2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاءالله ک حاجت رواشین باشه چشم روزی چند ص میخونین؟

من یه روز میبینی نصف جز میخونم یه روز هیچی 

ولی الان مصمم شدم سریعتر تمومش کنم ان شالله شما هم حاجت روا بشین 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

چله یاسین چله نادعلی چله حق شناس ختم قران

چله حق شناس و که شروع نکردی ؟ کردی ؟؟؟

بعد اینکه میشه بجای اینکه هر روز بخونیم مثلا یه روز دوبار نماز جعفر و بخونیم چون من قراره برم جایی شرایط ندارم 

من تازه رسیدم جز ۱۴

جز قران با یه خانومی برداشته بوپم نصف اولشو اون نصفشو من 

راستی امروز یه خانومی اومد برام نایب شد چله حق شناسو گرف ۲۰۰تومن اشکال نداره من از الان شرو کردم شما هم هرموقع خواستین شروکنید

چله حق شناس و که شروع نکردی ؟ کردی ؟؟؟بعد اینکه میشه بجای اینکه هر روز بخونیم مثلا یه روز دوبار نماز ...

نه نه اینارو گفتم مینوام بعداز اینکه اینا تموم شدن بگیرم 

الان چله جعفر طیار ختم قران ۱۲۴ هزار صلوات چله زیارت عاشورا چله دعای واقعه و سوره احزاب رو برداشتم

جز قران با یه خانومی برداشته بوپم نصف اولشو اون نصفشو من راستی امروز یه خانومی اومد برام نایب شد چله ...

من چله حق شناس و بلد نیستم گفتم شما که قبلا خوندید بهم بگید چجوریه 

من چله حق شناس و بلد نیستم گفتم شما که قبلا خوندید بهم بگید چجوریه

از چهارشنبه شرو میشه تو این چهل روز باید از گناه دوری کنید حتما از طلوع افتاب تا غروب افتاب وقت هست برا خوندنش 

الان میرم شرایطشو نگا میکنم براتون میگم

از چهارشنبه شرو میشه تو این چهل روز باید از گناه دوری کنید حتما از طلوع افتاب تا غروب افتاب وقت هست ...

هر چهارشنبه ای ؟ شما نایب گرفتی برت بخونه یا اینکه روزهای عادت ماهانه رو برات بخونه فقط ؟

هر چهارشنبه ای ؟ شما نایب گرفتی برت بخونه یا اینکه روزهای عادت ماهانه رو برات بخونه فقط ؟

ن کلن برام بخونه شماهم باید یکی بگی ک موقعی ک پریودین براتون بخونه مصلن خواهری مادری کسی و اینکه حتما نباید کسی جز اون نایب بدونه ک شما این چله رو برای چی برداشتین