2777
2789
عنوان

ادم میمانه چه بگه🧐

132 بازدید | 9 پست

خلاصه و کوتاه بگم نوه ی خاله ی بابام همش دوست داره یه جرت و مدته بپرونه آخه کسی نیست بهش بگه تو رو سننه 😓

چند روز پیش دعوت شده بودیم یه مهمانی پدرم رفته بود جایی نمیتونستیم با هم بریم بابام گفت فلانی میاد میبرتتون من و مادرم از ساختمون اومدیم پایین نه سلامی نه چیزی گفت حدیث خانم اون لباس سیاهتون بود که آبجی حنانه دوخته بود خیلی به تنتون شیکه البته این لباس آبی هم که پوشیدید خیلی قشنگه در کل خودتون قشنگ باشید همه چی به روتون قشنگه 

😶دقیقا با همین جمله بندی های نامنظم!! من و مادرم موندیم این چرا اینجوری میکنه یه بار دیگه هم عروسی رفته بودیم خلوت تر که شد ایشون اومد گفت حدیث خانم ، میشه حدیث صداتون کنم؟ منم گفتم نه قیافه اش رفت تو هم بعد گفت خیلی لباس به تنتون نشسته میخواید ازتون چندتا عکس بگیرم من دوربینم خیلی خوبه بعد شما یه شماره ای چیزی بدید من براتون بفرستم؟

😶کلی چیز دیگه هم هست من نمیدونم واقعا شما میگید چیکار کنم؟  

چرا حس کردم زیادی هوله؟

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حس کردم زیادی هوله؟

منم همچین حسی دارم  از وقتی هم که با نامزدم به هم زدیم خیلی بیشتر شده این حرفای مسخره اش 

همش هم به یه بهونه ای دوست داره توی خانواده ی ما رفت و آمد کنه خیلی با پدرم صمیمی شده

منم همچین حسی دارم از وقتی هم که با نامزدم به هم زدیم خیلی بیشتر شده این حرفای مسخره اش همش هم به ی ...

اره مشخصه

خواستی بیشتر توضیح بدی خصوصی بگو بهم هستم

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

اوووه این چه مارموزیه 

اره دقیقااا بخاطر همون باید باشه

میدونه من با نامزدم تموم کردم خیانت کار بود من ساده حتی دلمم نمیومد بهش چیزی بگم 😞

هعی خدا