2777
2789

قبل صبحونه صبحونه خوردم ‌مسواک میزنم ناهار بخورم هم مسواک میزنم بعدش حتی میان وعده میوه ایی شیرینی چیزی بخورم حتما مسواک میزنم ضرر نداره خاصیتش برام این بود که دندون هام سفیده بعد لبم کناره هاش میسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبم تازه نخ دندون میکشم قبلا هر روز دهان شویه هم میزدم ولی الان هفته دو سه بار حس میکنم خراب میشه دندونام این همه مسواک ولی چندشم میشه حس میکنم غذا میمونه لای دندونم

مسواک زیاد باعث ساییدگی دندون میشه خوب نیست خیلی 

دقیقا مثل حمام زیاد

سه بار در روز اوکیه

صبح بعد بیدار شدن شب قبل خواب و بعد از ناهار 

ولی بیشتر از اون خوب نیست

بعد میان وعده یه ابکشی کنید دهنتون رو کفایت میکنه

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

شبم تازه نخ دندون میکشم قبلا هر روز دهان شویه هم میزدم ولی الان هفته دو سه بار حس میکنم خراب میشه دن ...

هر شب نخ دندون رو داشته باشید ولی دهانشویه هر روز نیاز نیست

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید