2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من باشه

3278 بازدید | 22 پست

حال و روز من رو کسی هست داشته باشه...

کسی که بخواد جدا بشه از شوهرش ولی دلش برای یه نگاهش پر پر بزنه 

با دو روز دوریش تو دلش آشوب باشه 

ولی تصمیمشم جدایی باشه...

چطوری طاقت بیارم...

اصلا تو این شرایط کار درستیه؟

تا من تصمیم گرفتم دنیا ریخت بهم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کن

بقیه همه چیز از تقدیر بهشون رسید اما من حتی تقدیر هم از دربار غوث اعظم بهم رسید .منم ادنی غلام غوث اعظم .فقیرم بارگاه غوث اعظم. وسیله نیست ما را از دو عالم جز لطف و عطای غوث اعظم. غوث اعظم به من بی سر و سامان مدده قبله ایمان مدده کعبه دین مدده . امداد کن امداد کن از بند غم آزاد کن در دین و دنیا شاد کن یا غوث اعظم دستگیر.خاک بغدادت شود سرمه بیناییم پیر پیران مدده یا شه دستگیر مدده.غوث اعظم بنگر به حالم .الهی خیر گردانی به حق شاه جیلانی .🤲💚

اره من مث تو بودم ی ناز اوردم تهش شد جدایی خاک برسرم 😭💔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

عزیزم در جریان تاپیکاتون هستم ، 

من نظرم اینه که شوهرت از نظر روانی داره فرسوده و پیرت می‌کنه ، اگه راهی هست که این رفتاراشو ادامه نده و خودش حاضره که برای بهبود رابطتون تلاش کنه تو هم تلاش خودتو بکن 

ولی اگه میبینی نمیشه و اخلاقش همینه جدا شو قطعا ، چون علاوه بر تو ایشون برای دخترتم پدر خوبی نمیشه با این حجم کنترلگری و تروماهای حل نشده 

گوشواره انار و شب یلدا 

دختر آسیب دبده فقیر 

پسر سن بالای وحشی بدبدل و شکاک 

زن زندانی 

پرستار بچه مواظب خانوم خونست در نره 😐😑😑😑

خودت خسته نشدی از اینهمه داستان بافی

نکنه کاربری دوم ایلدا۰۴ هستی  

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

عزیزم در جریان تاپیکاتون هستم ، من نظرم اینه که شوهرت از نظر روانی داره فرسوده و پیرت می‌کنه ، اگه ر ...

هم خودشو داره فرسوده میکنه هم منو...

خوبم هستا..

چند روزی خوبه خیلییی  بعد یهو قاطی میکنه حتی تا شش هفت ماهم بوده که خوب باشه و عادی باشه باهم..