2777
2789
عنوان

یکی بیاد مامان منو توجیه کنه😐😂

480 بازدید | 12 پست

اقااا من بدبخت ابروهام پره توی آیینه نگاه خودم میکنم خنده ام میگیره بعد پر مو ام کلا ۲ روزه دارم میگم میخوان نوبت بگیرم برم آرایشگاه میگا وسط ج.نگ کجا میخوای بری بذار تموم بشه😐بعد از این حرص میخورم که شهرمون کوچیکه و اصلا خبری نیست ولی همین یه کلمه روی زبونشه فردا هم قراره برم یه جایی نمیتونم با این اوضاع برم چی بگم خدااااا بهش

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بهش میگی خب برو آرایشگاه کارتو انجام بده

اومدیم شهرستان مادربزرگم و خاله هام اینجان دو بار تکرار کنم کوچیکم میکنه پیششون برای همین میترسم بگم 

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

آدم که نباید بخاطر جنگ از کاراش بمونه!! تو فکر کن تو این اوضاع خیلی ها وقت زایمانشونه خیلی ها عمل دارن من خودم چند وقت دیگه عمل بینی دارم ادم نباید از کارای خودش بمونه که جنگ خیلی زود تموم میشه الان که پنجاه سال گذشته نیست ی جنگ فلان قدر طول بکشه همچی به روال عادی برمیگرده ادم نباید عقب بمونه از برنامه هاش مخصوصا توی موضوع تو که خیلی اسون و سطحیه حتما برو و انجامش بده روحیت بهتر میشه

آدم که نباید بخاطر جنگ از کاراش بمونه!! تو فکر کن تو این اوضاع خیلی ها وقت زایمانشونه خیلی ها عمل دا ...

ابجی من ارایشگرم افسردگی گرفتم مشتری میاد حوصلش ندارم ردش میکنم بگو چیکار کنم خیلیا دارن منو میترسونن میگن قراره این ج ن گ جهانی سوم باشه ودیگ فلان وبهمان

😐

ابجی من ارایشگرم افسردگی گرفتم مشتری میاد حوصلش ندارم ردش میکنم بگو چیکار کنم خیلیا دارن منو میترسون ...

🤣🤣🤣جنگ جهانی چیه اخه عزیزم

امیدوار باش این حرفا چیه 

ایران پنجاه سال پیش هیچی نداشت در مقابل عراق پیروز شد چبرسه الان که کلی مجهزه

جنگ استرس خودشو داره کاملا درک میکنم ولی نباید بزاری تورو از روتین زندگیت بندازه اخباررو زیاد دنبال نکن همچیو بسپار به خدا مطمعن باش بزودی همه برمیگردیم به زندگی عادی قشنگم❤