2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون بچه بدون شوهر درس خوندم و دکتر شدم جراحمو ت ترکیم ب همه ارزو هام رسیدم🥹🥹🥹🥹🥹

خوش ب حالت والا م هر چی آرزو مُخام برآورده نمیشه

شبا قبل از اینکه بخوابم ی سری دعا میکنم بعد میخوابم

اما آرزوهام ک هیچ ب هیچ برآورده هم نمیشه.😐😐😐

من الان تو دفترم تو بلوار نلسون ماندلا هستم ساعت ۵ با BMw باید ب پروژه شهرک غربم سر بزنم بعدشم برم ...

امید ب زندگیتون قابل ستایشه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

آرزوهامو میگم 

جنگ تموم بسه هیچ کشوری بمب اتم نداشته باشه اسرائیل مجازات بشه فلسطینیا برگردن کشورمون اوضاع اقتصادی و اجتماعی وفرهنگی  کشورمون خوب بشه همه مردم شاد باشند منم خونواده ام سلامت و شاد باشن پسری که عاشقش هستم اونم عاشقم بشه خیلی زیاد 😁 باهم ازدواج کنیم و جفتمون توذشغلمون موفق بشیم ۲ تا بچه خوب و سالم دختر و پسر داسته باشیم و تا آخر عمر عاشقانه کنار هم زندگی کنیم هیچوقت به جز من به کسی فک نکنه 

😭😭😭😭😭😭😭هعیی خدا کاش میشد