2777
2789
عنوان

رفتم بچه رو بگیریم ولی…

1072 بازدید | 6 پست

رفتم دخترم رو از شوهر سابق بگیرم رفته بود ویلا دوستش، زن دوستش اصرار میکرد میگفت فلانی گفته قلیون دوست داری برات قلیون گذاشتیم بیا بمون بعد برو😂 نرفتم بچه رو برداشتم اومدم، دنیا رو به پام بریزه نمی خوامش خیال خام کرده، میفهمیدم چجور بقیه تو دلشون میگن خاک تو سرت آدم این زن طلاق نمیده! 

جالبه طلاق گرفتی زن دوم شدی

باز باشوهر سابق ...خدایی چی فکر میکنسد باخودتون 

طفلی اون زن بیچاره که همسر دوم شوهرش شدی

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جالبه طلاق گرفتی زن دوم شدیباز باشوهر سابق ...خدایی چی فکر میکنسد باخودتون طفلی اون زن بیچاره که همس ...

من با همسر سابقم نیستم ، به خاطر بچه حرف میزنم باهاش ، اونم تلاش میکنه برگردم   ، بهش گفتم با کسی هستم ، حتی یبار هم با بچم رفتیم بیرون فهمید زنگ زد دعوا که با مرد غریبه دخترم بردی

من با همسر سابقم نیستم ، به خاطر بچه حرف میزنم باهاش ، اونم تلاش میکنه برگردم ، بهش گفتم با کسی هس ...

درهر صورت بااین کار باعث میشین نگاه همه راجب زنای مطلقه تغییرکنع 

دیروزم یه خانومی گیفت ۳ساله با یه پسر مجرد۳۳ساله تو یه خونه زندگی میکنه!!!!!!

بنظرم ازدواج زن مطلقه حتی با پسرمجرد هیچ اشکالی نداره ولی اینجوری!

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎