2777
2789
عنوان

خوابگاه دانش اموزی دخترانه

317 بازدید | 33 پست

گوشی مجازه؟‌

میزارن یه تایم خاصی بره باشگاه چون اجیم زانوش مشکل داره؟

میزارن بره بیرون؟ شرایط بیرون رفتن چطوریه؟ مثلا با هم خوابگاهی هاییش که ما و خانواده اون راضی باشیم میزارن بره؟

میشه از شهر خودش بره یه شهر دیگه؟

تبعیض بین دانش اموزای خوابگاهی و غیر خوابگاهی میزارن؟

کتابخونه داره؟

حیاط چطور؟

بهداشتش چطوریه؟

حجاب اجباریه تو خوابگاه؟

و اینکه کلا چقدر گیر میدن لطفا توضیح بدین. اجیم میخواد سال دیگه بره‌

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

دبیرستان یا راهنمایی؟

دبیرستان

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترم اولی؟عادیه من خودم دانشجو ام

خوابگاه دانشجویی نه. واسه اجیم میخوام دبیرستانیه😂

تا ساعت شش می تونن بیرون برن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

تا ساعت شش می تونن بیرون برن

خوابگاه دانش اموزیو میگم

ینی دخترو میزارن بره بیرون؟

بستگی به محیط مدرسه داره، همه اینایی ک گفتی

آها

شما خوابگاه دبیرستان بودین؟؟

اره میزارن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

خوابگاه دانش اموزیو میگم ینی دخترو میزارن بره بیرون؟

اره تا ساعت۶

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

اره میزارن

خوابگاه دانش اموزی

اره تا ساعت۶

عه چه خوب.

شما چه شهری بودین اخه از هرکسی پرسیدم گفت نمیزارن . تو نی نی سایتم میگفتن نمیشه.