2777
2789
عنوان

توی نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم حالت چطوره خوبی به انرژی مثبتت نیاز داریم یه تاپیک از اون باحالا راه بنداز بیایم عشق کنیم🥰

سلام قشنگم فداتشم خوبم قشنگم💙😘تو خوبی عزیزم💖

اتفاقا کلی عکسای قشنگ گرفتم منتظرم سایت درست بشه کلی واستون عکس میذارم قشنگم🌸🌸💓💓❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

حرفتو واقعا قبول دارم ولی یادت باشه هر نکته مکانی داره اینجا پره دهه شصتی و پنجاهی و یه مشت عقاید قدیمه و متدیه به اصطلاح 

#به_وقت_اندیشیدن #میهن_پرست ایرانِ بدون پیشوند/ دانشجوی بیوتکنولوژی در والنسیا .

خب عزیزم یه نفر نمی‌خواد ازدواج کنه اصلا اون موقع چی

میخواد دستمالی بشه؟

چرا نخواد ازدواج کنه 

اگه بخاطر بچه هست هزارتا روش جلوگیری هست ولی اگه دلیل دیگه باشه تعهد دوست نداره و هی عوض میکنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

سلام قشنگم فداتشم خوبم قشنگم💙😘تو خوبی عزیزم💖اتفاقا کلی عکسای قشنگ گرفتم منتظرم سایت درست بشه کلی ...

مرسی مهربون خداروشکر که خوبی منو حتما تگ کن 💓

👨‍👩‍👧‍👦❤👑

حرفتو واقعا قبول دارم ولی یادت باشه هر نکته مکانی داره اینجا پره دهه شصتی و پنجاهی و یه مشت عقاید قد ...

اشکالی ندارد بالاخره اونا باید با نسل جوان کنار بیان 

دیگه حرف حرف اونا نیس 😁

میخواد دستمالی بشه؟چرا نخواد ازدواج کنه اگه بخاطر بچه هست هزارتا روش جلوگیری هست ولی اگه دلیل دیگه ب ...

عزیزم اینکه آدم بخواد ازدواج کنه یعنی قبول کردم هزاران مسولیت

چرا اگه یه نفر نمیتونه مسؤلیت قبول کنه خودش رو اذیت کنه ؟ نیاز هاش رو سرکوب کنه