2777
2789
عنوان

نخ میده یا نه مسئله این است

602 بازدید | 41 پست

شما فرض کن تو محل کارت ی آقایی هست

قد بلندو ابرو کمون خوش استایل 

این شازده پسر یکم زیادی سرش تو کار خودشه 

تایم استراحتم فقط شنوندس

این تا اینجا 

شخصیت من اینطوریه ک آدم میانه گرایی بودم تو محیط کار شوخی های معقولانه هم داشتم البته فقط با خانوما

چون ی مدت سر یه آقایی خیلی خیلی روحی بهم ریختم توجها بهم جلب شد

حرفی از رابطم نزدم اما با این حال چون شرایط خانوادگیمم یکم خوب نیس از بابت اون دلداریم دادنو اینا

از جلد شخصیت قبلم خارج شدمو ناخواسته رفتم ب سمت  درونگرایی

چهار هفته پیش مجبور شدم سریع برم خونه و باید کارمو تموم میکردم وقتی تشویشم رو دید خودش داوطلب شد انجام بده 

امروزم کارم زیاد بود وقت ناهار نداشتم ک برم بیرون بدون این ک بهم بگه غذای خودشو ک از خونه آورده بود نصف کردو گذاشت رو میزم‌ب اصرارمم مبنی ب این ک میل ندارم و اینا  بی توجه بود 

یبارم سر ی موضوعی من بحث کردم خیلی منطقی واس طرفم توضیح دادو حق داد ب من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تک بودن مختص منه

الان توهم تک نیستی اعصابم خورد شد برای دوتامون تله پاتی😂😂

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂