2777
2789
عنوان

به نظرتون مشکل دارم از بیکار شدن بلاگرا خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 56 پست

چی بگم من که نه دنبال میکنم نه میبینم  شماهم خوشا نمیاد نبین ولی در کنار اونها میدونی چقدر آدم زحمتکش کارشون رو هواست

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اون قدری ام فکر میکنی پول  در نمیارن مگه این که شرکت پشتشون باشه ، منم از این خزه خیلی ها خوشم نمیاد یا طنز دنبال میکنم اون هم محدود یا آموزشی یا حیوانات و طبیعت  حتی بازیگری ورزشکار ها رو هم دنبال نمیکنم دروغ نگم دو سه نفر آدم معروف دارم ا ن هم ایران نیستند

ولی برای یکی خوشحال شدم

طرف شوهرش به قتل رسیده بود زنش اومده بود به بهانه خونخواهی داشت بلاگری میکرد 

کل فیلم مراسم تشیع شوهرش 

با پهباد عکاسی و کلی ادیت و خلاصه درحد بالایی از تولید محتوا کردن ساخته زنه گذاشته پیجش 

انگاری ملت نفهم هستن نمیفهمن فرق دادخواهی با بلاگری رو 

همش هم میگه پولدارم پولدارم و شوهرم تیلیاردره

بهار یاری رو نمیگم اون برای ۵ سال پیشه))

این یکی جدیده یکساله اومده 

ما یه همسایمون بلاگره دیروز کاملا حرصی بودن نشسته بودن چیز میخوردن چیز بشن با حرص

چیز بشن؟؟؟؟؟

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

بلاگر نیستم ولی هیچ میدونی اونا هم چقد زحمت میکشن 

اصلا اینجا چند درصد میتونن دو دقیقه جلو دوربین حرف بزنن

؟؟؟ همه مون دوربین داریم نت داریم ولی نمیتونیم بلاگری کنیم 

اونم سختی خودشو داره 

بلاگر خوب هم کم نداریم بلاگر آشپزی و شیرینی پزی و آنلاین شاپ و فلان.....

به نظر منم اونایی که بلاگر بدرد نخورن بازم پول مفت پارو نمیکنن نوش جونشون چون ملت نفهم اونارو بالا بردن از ماست که برماست... فالو نکنن چیو بالا نره کسی تبلیغم نمیده

واالله ما به جایی هم رسیدیم ولی من حسودیم میشه یاد سختیهای خودمون و مفت مفت بردن اینا میشمگرچه معتقد ...

خب حسودی دیگه عزیزم 

ولی چشمت ب زندگی خودت باشه حس حسادت واقعا اول ب خود آدم آسیب میزنه هرکی هرچی داره نون تلاششه 

بلاگرم برای بالا اوردن پیج سختیشو کشیده الکی نیست وگرنه کلی بلاگر با نهایت هزار فالوور هست 

دلداریش ندادی؟😂

نه اینقدر ادیت میکنن من چهارسال اینا رو میدیدم نشناختم

خواهرم اومد گفت اینا بلگرن فلانی اینان تازه در حد یه میلیون فالور دارن ولی اصلا شبیه تو اینستا نیستن همه چیشون هم اجاره ایه الکی کلاس میان

الان دارن سناریو مینویسن😂

دقیقاااا

یه استوری میذارن اگه بدونین تو جنگ چی به سر شوهرم اومدبدبختتتت شدیمممممم.....

دو تا تبلیغ این وسط

استوری بعدی میگن وای داره دستام میلرزه خیلییییی حالم بدهههههه

سه تا تبلیغ دیگه...

اخرش که ده تا استوری چرت و صد تا تبلیغ گذاشت میگه فلانی اون شب اسهال شد!😔😏