2777
2789
عنوان

سوال از خانوما

185 بازدید | 14 پست

یه سوال دارم از این خانومای به اصلاح به قول خودشون جدیدو روشن فکرو فلانو اینا
شما که میگید وظیفه زن اشپزی نیست نباید کارای خونه رو کنه فقط باید بره بیرون ارایشگاه اخرش هم بره مهریشو بزاره اجرا از شوهرش جدا بشه بندازش زندان تازه کارتونو هم قانونی میدونید بعد ازدواجو کردید معامله
همون مهریه ریشش اسلامه حالا شما موافقید شوهرتون چند همسر داشته باشه؟ با چند صیغه؟
نمیگم اگر ادم بدی بود مهریتونو نزارید اجرا نه میگم اونایی که هیچ کاری نمیکنن انتظار زیاد هم دارن 

۱۶ سالته تو فعلا بشین درستو بخون این بحثا واست زوده 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت فهمیدی چیگفتی؟ 

خانم ها ذاتا ذاتا به کارهای خونه علاقه مندن

ینی وقتی بدونن کسی چشم براه دارن خودجوش و با ذوق انجام می دن

ولی اگه مرد نفهم و بی شعور باشه

معلومه زن هم افسرده و دپرس میشه

دیگه حال کار خونه یا نگهداری از بچه رو نداره. 

دل بند محبت

محبت نبینه

دیگه دلش دل نمیشه. 

خودت فهمیدی چیگفتی؟ خانم ها ذاتا ذاتا به کارهای خونه علاقه مندنینی وقتی بدونن کسی چشم براه دارن خودج ...

نه با خانومای خوب کاری ندارم متوجه نیستید من اکثرا توی اینستا میبینم زنا میاد میگه دست به اشپز خونه نمیزنم هیچ کاری نمیکنم وظیفم نیست تازه میان میگن مهریتو تا اخر بگیر نوش جونت من با بعضیام شما ناراحت نشید 

پسر ۱۶ساله چ به این حرفا بزرگ تر ک شدی میحرفیم

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─